Επιλογή Σελίδας

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με τους επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης. Αύριο, Τετάρτη στις 21:45 θα μεταδοθεί live από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους (παράλληλα με την Cosmote TV). Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Αμέσως μετά τη λήξη οι Ιωσήφ Νικολάου και Περικλής Μακρής θα έχουν καλεσμένους τον βοηθό προπονητή της Εθνικής, Κώστα Τσάνα, καθώς και τον προπονητή του Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο. Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση και τον δεύτερο προημιτελικό αγώνα της ημέρας, ανάμεσα στη Μονακό και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου.

Νέα εφημερίδα!

Συνεχίζοντας με πίστη σε μία δημοσιογραφία χωρίς όρια και δεσμά, χωρίς δουλείες και εξαρτήσεις, ο όμιλος της FMVoice, με εκδότη τον Νίκο Μανεσιώτη κάνει το επόμενο εκδοτικό του βήμα, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη από τις 9 Μαρτίου! Με τον θρυλικό “ρεπόρτερ” Κώστα Χαρδαβέλλα στο πηδάλιο και με μια δυνατή ομάδα, έμπειρων αλλά άφθαρτων, δημοσιογράφων, η “Κυριακάτικη” έρχεται να φέρει στα περίπτερα την αλήθεια. Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, πολιτισμός, αθλητισμός; Ο αθέατος κόσμος της επικαιρότητας έρχεται στο φως μέσα από τις σελίδες της “Κυριακάτικης”. Της εφημερίδας που θα κυκλοφορεί από Κυριακή 23 Απριλίου και κάθε Κυριακή.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 παίζουν μπάλα στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD ένα συμβολικής σημασίας φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. H Εθνική ομάδα του 2004, που κατέκτησε το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ξανασμίγει και θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς σε μια γιορτή για την πόλη της Πάτρας. Μεγάλες ποδοσφαιρικές μορφές μεταξύ των οποίων οι Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Ντέμης Νικολαΐδης, Κώστας Χαλκιάς και Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να προσφέρουν και πάλι λίγο από την ποδοσφαιρική μαγεία που μας χάρισαν στο αξέχαστο έπος της Πορτογαλίας. Μέρος των εσόδων από την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Παναχαϊκή θα διατεθούν σε ιδρύματα της Πάτρας.

Στην περιγραφή του φιλικού αγώνα θα είναι οι Γιώργος Λιώρης και Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Γιώργος Μαρκόπουλος και ο Αποστόλης Λάμπος. Η αναμέτρηση θα προβληθεί και από την υπηρεσία NovaGΟ καθώς και από το Web TV του Novasports.gr.

Live streaming

Δύο μεταδόσεις σε live streaming αύριο, Τετάρτη από το sportshero.gr. σήμερα ο Πανιώνιος, στην προσπάθεια να ξαναβρεθεί στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, παίζει στον Χολαργό με διαδικτυακή μετάδοση στις 16:50. Νωρίτερα, 13:50, για την Α1 μπάσκετ Γυναικών μεταδίδεται το ματς του Πανιωνίου με τον Αρη από το κλειστό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης.

Από το δε telesport.gr θα μεταδοθεί την προσεχή Κυριακή 23 Απριλίου σε live streaming στις 16:30 το ματς του Αγιου Ιερόθεου με τον Εργοτέλη για την άνοδο στη Football League.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This