Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 26ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017.

Στο Ελευθεροχώρι, όπου ο Διαγόρας Σεβαστής θα αντιμετωπίσει τους Μάυρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Βάιος Τσιτσανούδης από την Λάρισα, με βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη από την Λάρισα και Εμμανουήλ Στεργιόπουλο από την Καρδίτσα και παρατηρητή τον Γεώργιο Παπαμίχο από την Φθιώτιδα.

Στο Βελεστίνο, όπου αναμετρώνται η Πύδνα Κίτρους με τον Ρήγα Φεραίο, θα σφυρίξει ο Αστέριος Μπαλασάς, με βοηθούς τους Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο και Χρήστο Τασόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητή τον Παναγιώτη Γιάγκο από τα Τρίκαλα.

Στην Κατερίνη, την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πιερικό και Εθνικό Φιλιππιάδας θα διευθύνει ο Δημήτριος Ρούσσης με βοηθούς τους Αλέξανδρο Αναστασίου και Παναγιώτη Σακκά από την ΕΠΣ Θεσσαλίας με παρατηρητή τον Νικόλαο Τσαμπαζάκη από το Κιλκίς.

Τέλος, στην Νεοκαισάρεια, όπου η Αχιλλέας Νεοκαισάρειας θα αντιμετωπίσει την Αμβρακία Κωστακιών, ορίστηκαν ο Νικόλαος Τεβεκέλης, με βοηθούς τους Χρήστο Αϊναλή και Νικόλαο Τσιότσιο της ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητή τον Ευάγγελο Σηπάκη από την Πέλλα.

Αναλυτικά

Pin It on Pinterest

Shares
Share This