Επιλογή Σελίδας

Κυκλοφόρησε το νέο διαφημιστικό του κολοσσού αθλητικών ειδών Nike, το οποίο έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την μοναδική ιστορία ζωής του!

Πρωταγωνιστής στο νέο βίντεο της Nike, με τίτλο «Come Out Of Nowhere», δηλαδή «Βγες από το… πουθενά», είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Στο εντυπωσιακό βίντεο καταγράφεται η απίστευτη διαδρομή του 22χρονου άσου, από τα χρόνια της φτώχιας στην Αθήνα μέχρι την καταξίωση στο ΝΒΑ.

“Οι γονείς μου τα έφεραν δύσκολα πέρα, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι. Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που δούλεψε σκληρά για όλα όσα πέτυχε. Στο τέλος όλοι θα ξέρουν το όνομά μου”, λέει ο Έλληνας αθλητής στο απολαυστικό βίντεο και… μας προειδοποιεί για όσα θα ακολουθήσουν!

“Για εμάς ήταν θέμα του πώς θα νικήσουμε την κοινωνία με διαφορετικούς τρόπους. Έπρεπε να νικήσουμε, γιατί δεν μας άφησαν να σκοράρουμε στη ζωή. Τότε ήταν που συστηθήκαμε στην Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά πήγαμε στις ΗΠΑ”, τονίζει από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο περιγράφεται με τίτλους η πορεία του Γιάννη από τη δύσκολη παιδική ηλικία στην λάμψη του ΝΒΑ!

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανικός κολοσσός αθλητικών ειδών πιστεύει πολύ στον Αντετοκούνμπο. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε την συνδρομή του στην ανάπλαση του γηπέδου στα Σεπόλια αλλά πάνω από όλα τις προθέσεις του για νέο συμβόλαιο και μεγαλύτερο ρόλο στις διαφημιστικές του καμπάνιες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This