Επιλογή Σελίδας

Στην 6η θέση της βαθμολογίας της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας “σκαρφάλωσε” η 25η Μαρτίου, η οποία, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής επιβλήθηκε με 3-1 του γειτονικού Βατανιακού, που παρέμεινε ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα.

Κομβικής σημασίας αποδείχθηκε η αποβολή του Ισλάμι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 45′, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της 25ης Μαρτίου και άνοιξε το σκορ με πλασέ του Γιαζιτζόγλου στο 50′.
Στο 67′ ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ που σημείωσε με σουτ μέσα από την περιοχή, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Χαρτοματζίδης με κεφαλιά-ψαράκι στο 78′.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Τάσο στο 90′ έπειτα από κούρσα του από το κέντρο μέχρι την αντίπαλη περιοχή και εύστοχο πλασέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Συμεωνίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Γκιλιάβας, Κουτσογιάννης (52′ Βασιλειάδης), Μαργαρίτης (65′ λ.τ Παυλίδης), Ισλάμι, Ι. Παπαγιαννόπουλος, Βέτσος, Τάσο, Φορτομάρης, Θεοδωρίδης (78′ Μυρτολλάρι), Μότσιας , Τραχίδης .
ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Πατρής, Τσαλταμπάς, Τρόκα, Γιαζιτζόγλου (80′ Κουλανδρέτσος), Χαρτοματζίδης, Ουσταμπασίδης, Περχανίδης, Ζωγράφος (46′ Δημητρίου), Καραμπουλάκης, Γκίνας, Λαράκου (40′ Ι. Καραγκούνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This