Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στη “μάχη” της παραμονής πέτυχε η ΠΑΕ Ποντίων 2012, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Αναγέννησης Κολινδρού στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” για την 27η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι Πόντιοι μάλιστα, έφτασαν στο “τρίποντο” με ανατροπή και βρίσκονται ακόμα πιο ποντά στην εξασφάλιση της σωτηρίας, σε αντίθεση με τα “τσακάλια” που πλέον η τύχη τους εξαρτάται και από το αν θα υποβιβαστεί στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το 0-1 έγινε στο 44′ με τον Κακατάτσιο να παίρνει τη μπάλα από τον Παναγιωτίδη και να “κρεμάει” τον Μπαμπαΐτη, ο οποίος μάλιστα στην προσπάθειά του να αποκρούσει τη μπάλα τραυματίστηκε και το παιχνίδι διακόπηκε για πέντε λεπτά.
Στο 50′ ο Παναγιωτίδης τροφοδότησε τον Γκαράτζια ο οποίος μπήκε στην περιοχή των Κολινδρινών, όμως το σουτ του έφυγε πολύ μακριά από την εστία της Αναγέννησης.
Στο 55′ οι Πόντιοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Ερμάλ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σαχπάζοφ.
Στο 57′ οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία να προηγηθούν αλλά το σουτ του Κλιάνη από το σημείο του πέναλτι, ύστερα από σέντρα του Μηλιώτη από δεξιά, κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τραούδα.
Η ΠΑΕ Ποντίων πήρε κεφάλι στο σκορ στο 70′ με κοντινό σουτ του Ερμάλ, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-1, έπειτα από σέντρα του Μηλιώτη από δεξιά.
Η Αναγέννηση έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80′ όταν ο Μαντζουράκης έβγαλε τον Παναγιωτίδη τετ α τετ, όμως ο Μπαμπαΐτης μπλόκαρε τη μπάλα.
Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με καρφωτή κεφαλιά του Μηλιώτη στο 89′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Θεοδώρου και Βρούζο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΕ Ποντίων 2012: Μπαμπαΐτης, Γκαράτζιας, Σαχπάζοφ, Γεωργιάδης, Παππάς, Μήτρας, Μηλιώτης (90′ Ευμορφίδης), Κ. Κατσαμάγκας, Π. Κατσαμάγκας, Κλιάνης (80′ Λυκούργος), Ερμάλ (86′ Λαδένης).
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Μπαντές, Κατσιούλας, Χρυσάφης, Μυσιούδης, Κακατάτσιος, Ρενάτο, Μπατσαράς, Παναγιωτίδης, Μαντζουράκης, Φουλίδης (82′ Α. Τραούδας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This