Επιλογή Σελίδας

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στα Τρίκαλα που διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, ο Αιγινιακός ταξιδεύει στη θεσσαλική πόλη για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στους “κυανέρυθρους” που προέρχονται από δέκα συνεχόμενες νίκες, ωστόσο θα παραταχθεί δίχως άγχος μιας και μια ήττα δε θα χαρακτηριστεί “εκτός προγράμματος”, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη σαββατιάτικη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η δεκαοκτάδα από την οποία απουσιάζουν ο Σκραπάρας που ταλαιπωρείται από ίωση και ο τιμωρημένος Τσολακίδης. Αντίθετα, κανονικά συμπεριλήφθηκαν όλοι όσοι βρίσκονται στ όριο των κιτρίνων καρτών (Τόλιος, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Μουκίδης και Ζγκούρι) παρότι υπήρχε σκέψη κάποιοι να μην ταξιδέψουν καν. Λογικά ο Βλάχος θα κρατήσει κάποιους στον πάγκο ή θα τους χρησιμοποιήσει στην εξέλιξη της αναμέτρησης.
Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λίολιος, Πασαλίδης, Ζούρκος, Πατράλης, Μουκίδης, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Μπουρντουζάν, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Ρανγκέλοφ, Αντωνιάδης, Κυριλλίδης, Παπαδόπουλος και Φασίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Καραλιόλιος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Παπαδάκη (Ημαθίας) και Στεφανή (Καρδίτσας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This