Επιλογή Σελίδας

“Ζωντανός” στη διεκδίκηση της παραμονής παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος στον “τελικό” απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου επιβλήθηκε με 2-1 και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Η λύση για την ομάδα της Πιερίας που βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 10′ από τον Σιδηρόπουλο ήλθε από τον Γιάννη Λαζαρίδη, ο οποίος αφού ισοφάρισε στο 14′, ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη-ανάσα στο 74′, φέρνοντας τον Αχιλλέα στο +2 από τον υποβιβασμό και τη σημερινή του αντίπαλο και σε θέση να “κρατάει την τύχη στα χέρια του” στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Γιάννη Φοροζίδη στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Σιδηρόπουλος με βολ πλανέ άνοιξε το σκορ για την Αμβρακία.
14′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Αμβρακίας και δυο σουτ των παικτών του Αχιλλέα που απέκρουσε η άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Λαζαρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Πιερίας.
23′ Δυνατό σουτ του Ασπροποταμίτη, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε ο Κούζας.
27′ Ο Νταλάκας δε μπόρεσε να πλασάρει τον Κούζα.
41′ Σουτ του Σιδηρόπουλου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κούζα.
42′ Πλασέ του Μανίκα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Αμβρακίας.
48′ Οι αμυντικοί της Αμβρακίας αποσώβησαν το 2-1 διώχνοντας πάνω στη γραμμή.
74′ ΓΚΟΛ! 2-1: Σουτ του Λαζαρίδη μέσα από την περιοχή της Αμβρακίας, ο Βαρέλης έδιωξε όμως ο Λαζαρίδης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1.
90′ Σουτ του Λάιου, ο οποίος δέχτηκε σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Βαρέλης απέκρουσε και στη συνέχεια η άμυνα των φιλοξενούμενων απομάκρυνε.
90’+ Αποβολή του Μανίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τεβεκέλης με βοηθούς τους Αϊναλή και Τσιώτσο (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Πετρουζέλης, Φωκαΐδης (59′ Δημηνάς), Λάιος, Καμπερίδης (68′ Τουλκερίδης), Νάκας (90′ Παπαδόπουλος), Μανίκας.
Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Νταλάκας): Βαρέλης, Τάσιος, Βασίλας (85′ Μπότσαρης), Μπεζεβέγκης, Παπαρούνης, Βερλέκης, Κωστακιώτης (79′ Μπαλαδήμας), Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (79′ Θέμελης), Παππάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This