Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση απέναντι στα Τρίκαλα ο Αιγινιακός, ο οποίος ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 στο στάδιο της Θεσσαλικής πόλης για την 27η αγωνιστική της Football League, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη τους! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ημίχρονο οι Θεσσαλοί είχαν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων ενώ στο β’ μέρος έριξαν ρυθμούς, απέναντι σε έναν Αιγινιακό που έδειξε να έχει το μυαλό του στον επερχόμενο αγώνα με τα Χανιά. Το σκορ άνοιξε ο Γιαννιτσάνης στο 23′ ο οποίος αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα, σκοράροντας άλλα δυο γκολ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους και στο 80′. Ενδιάμεσα σκόραρε ο Πασαλίδης με αυτογκόλ στο 27′ και ο Μουμίν στο 32′. Ευτυχώς για τον Αιγινιακό, η Καλλιθέα που τον καταδιώκει έχασε στη Σπάρτη κι έτσι η ομάδα της Πιερίας παρεμένει εκτός της επικίνδυνης ζώνης, υποδεχόμενη τους Χανιώτες την επόμενη αγωνιστική σε έναν ακόμη εντός έδρας “τελικό” για τη σωτηρία.

Το “φιλμ” του αγώνα
17′ Ο Στεφάνοβιτς τροφοδότησε τον Γιαννιτσάνη αλλά ο Τόλιος απομάκρυνε.
23′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Στεφάνοβιτς πάσαρε στον Γιαννιτσάνη ο οποίος πλάσαρε επιτυχημένα τον Τόλιο και άνοιξε το σκορ για τα Τρίκαλα.
25′ Μακρινό σουτ του Στεφάνοβιτς, μπλόκαρε ο Τόλιος.
27′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Πασαλίδης με προβολή στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα μετά από σέντρα του Μπαλμπόα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 2-0 για τα Τρίκαλα.
28′ Σέντρα του Γκόλια από αριστερά, προβολή ο Μπαλμπόα, η μπάλα άουτ.
32′ ΓΚΟΛ! 3-0: Εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια, δυνατή κεφαλιά του Μουμίν και 3-0 για τα Τρίκαλα.
45’+1 ΓΚΟΛ! 4-0: Σέντρα του Σανδραβέλη από δεξιά, και ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά νίκησε τον Τόλιο και έκανε το 4-0.
48′ Μακρινό σουτ του Γιαννιτσάνη, η μπάλα έφυγε άουτ.
56′ Κεφαλιά του Ζγκούρι, η μπάλα πέρασε άουτ.
60′ Πλασέ του Μπαλμπόα από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ μετά από τετ α τετ του με τον Τόλιο.
62′ Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Τόλιου.
71′ Ο Αποστολίδης απομάκρυνε δυνατό σουτ του Μπουρντουζάν.
75′ Δυνατό σουτ του Γιαννιτσάνη, μπλόκαρε ο Τόλιος.
80′ ΓΚΟΛ! 5-0: Ο Γκόλιας μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σέντρα και ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Καραλιόλιος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Παπαδάκη (Ημαθίας) και Στεφανή (Καρδίτσας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (61′ Μαχαμάτ), Μπαϊκαρά (77′ Αρναρέλλης), Μουμίν, Στεφάνοβιτς (73′ Ρομπέρ), Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης.
Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης (46′ Τοπαλίδης), Γκατζολάρι, Πατραλής, Ζούρκος (46′ Αντωνιάδης), Μπουρντουτζάν, Ζγκούρι, Μουκίδης (73′ Κυριλλίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This