Επιλογή Σελίδας

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ρήγας Φεραίος και Πύδνα Κίτρους στο ισόπαλο 1-1 του Βελεστίνου, για την 26η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. “Όλα τα λεφτά” ήταν το πρώτο τετράλεπτο μιας και ο Καραγκούνης άνοιξε το σκορ για τους Κιτριώτες στο 2′ για να ισοφαρίσει ο Σέττος στο 4′. Από εκεί και πέρα οι δυο αντίπαλοι έχασαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, “σφραγίζοντας” τις προσπάθεις των ποδοσφαιριστών. Πλέον ο Ρήγας που απέχει 12 βαθμούς από την Αμβρακία, αρκεί να χάσει με ένα γκολ στο επόμενο παιχνίδι που είναι μεταξύ τους, εκτός έδρας, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Όσο για την Πύδνα, είδε τη διαφορά της απο την 5η Νίκη Βόλου να μειώνεται (-3), από τον 4ο Διαγόρα να παραμένει σταθερή (-6) και από τον 3ο Ολυμπιακό Βόλου να αυξάνεται (-8).

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Καραγκούνης δέχτηκε τη μπάλα από τον Τσατσαρή και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πύδνας.
4′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Σέττος έγινε κάτοχος της μπάλας από ενέργεια του Γεωργατζή και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ρήγα Φεραίο.
21′ Σέντρα του Γεωργαντζή, πλασέ του Αλεξίου, έδιωξε ο Παπατολίκας σε κόρνερ.
32′ Πλασέ του Κυπαρίσση, μετά από κάθετη μπαλιά του Καραγκούνη, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Παπαγιάννη.
37′ Σέντρα σουτ του Γεωργαντζή, μπλόκαρε ο Παπατολίκας.
60′ Σουτ του Κυπαρίσση, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
70′ Ο Ιορδανίδης απέφυγε τον Παπαγιάννη αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλασάς με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Τασιόπουλο (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Λάμπρου (65′ Τσελεπής), Γεωργαντζής, Τζοβάρας (67′ Καναβός), Χυσά, Σέττος (85′ Κουσκουρίδας).
Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Πατσιογιώργος (13′ λ.τ. Παπατολίκας), Κόλα, Λαζαρίδης, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Καραγκούνης, Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης (62′ Πιαστόπουλος), Ιορδανίδης (82′ Κωστίκος) Ντόσης.

φωτό: goalpost.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This