Επιλογή Σελίδας

Την ευκαιρία να βρεθεί στο -3 από τη δεύτερη θέση έχασε ο Διαγόρας Σεβαστής, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας “άγγιξε” το “τρίποντο” προηγούμενη με κεφαλιά του Τάχου στο 85′ όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν και ισοφάρισαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σκόνδρα. Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, με τους Τρικαλινούς να έχουν και δυο δοκάρια, στο 31′ με τον Μπαλτιμά και στο 82′ με τον Αετόπουλο.

Το φιλμ του αγώνα
19′ Ο Σκόνδρας τροφοδότησε τον Μπαλτιμα ο οποίος σούταρε άουτ.

26′ Πάσα του Σαμανίδη για τον Γεωργίου, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.
31′ Εκτέλεση φάουλ του Σκόνδρα, η μπάλα κατέληξε στον Τεντολούρη που γύρισε για τον Μπαλτιμά, αυτός έκανε την προβολή και είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Διαγόρα.
80′ Ο Σκόνδρας βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλυσανδράτο, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση έφυγε άουτ.
82′ Ο Αετόπουλος σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Αλυσανδράτου.
84′ Πλασέ του Τσιώλη, απέναντι από τον Αλυσανδράτο, η μπάλα έφυγε άουτ.
85′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δεμηρτζόγλου ο Τάχος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα.
88′ Σουτ του Καράμπελα, ο Γιδόπουλος απέκρουσε.
90’+2′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Σκόνδρας με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αλυσανδράτου για να διαμορφωθεί το τελικό Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Διαγόρας Σεβαστής 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιτσανούδης (Λάρισας) με βοηθούς τους Καραγιάννη (Λάρισας) και Στεργιόπουλο (Καρδίτσας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωριου (Νίκος Μανούρας – Σπύρος Ευαγγέλου): Γιδόπουλος, Τεντολούρης, Τσιγάρας (λ.τ 63′ Γιαννούλας), Καραστέργιος, Ρόμπος, Αετόπουλος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς (60′ Φλιούκας), Βερβέρας (75′ Σκρέκας), Τσιώλης, Μπαλτιμάς
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος: Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Τάχος, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζόγλου (77′ Μίχος), Δεμιρτζόγλου (87′ Τσαγκαράκης), Δημητρόπουλος, Μυλωνάς, Γεωργίου, Σαμανίδης (56′ Καράμπελας)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This