Επιλογή Σελίδας

Τις λιγοστές ελπίδες παραμονής που είχε ο Αστέρας Πετριτή τις έχασε, μετά την ήττα με 1-0 από την ΑΕ Ιστιαίας στο Κανόνι. Πλέον βρίσκονται 9 βαθμούς μακριά από την γραμμή σωτηρίας και μόνο με… θαύμα θα καταφέρουν να μείνουν. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 10’, αλλά ο Ριγανάς απέκρουσε το πλασέ του Χαραλαμπίδη. Στο 16’ οι Φαίακες ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μάμαλο, αλλά ο διαιτητής Στεφάνου δεν καταλόγισε την παράβαση.

Το γκολ για την ΑΕ Ιστιαίας ήρθε στο 70’, όταν από κόρνερ του Θόρια, ο Πανάκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 88’ ο Αστέρας είχε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Μάλτζαρης απέκρουσε το πλασέ του Μάμαλου.

Σκόρερ: 70’ Πανάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης, Γράντος, Τζιάβος, Στούπας Σπ. (75’ Τόμπρος), Μπαμιόγλου, Γαστεράτος, Γαρδικιώτης (85’ Τριβυζάς), Στούπας Δ., Μάμαλος, Γεωργοπάλης Χρ.

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάκης Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Θόρια, Γεωργιάδης, Ιβιτς, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου (75′ Στεργίου)

Διαιτητής: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Θανασιάς, Γιώτης (Ηπείρου)

Πηγή: Liga News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This