Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Στον απόηχο των πολύ σημαντικών τελευταίων αγωνιστικών της Ligue 1, το διήμερο αυτό έχουμε τις δύο ημιτελικές αναμετρήσεις του Κυπέλλου Γαλλίας. Απόψε εάν μπορούσαμε να δώσουμε έναν τίτλο, αυτός θα ήταν… ο ημιτελικός των μικρών μιας και οι Angers και Guingamp δεν μπορούν να συγκριθούν με τα αυριανά μεγέθη των Paris St.Germain και Monaco.

Angers SCO – En Avant de Guingamp     @ Stade Jean-Bouin, Angers

Οι δύο ομάδες έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή στη Ligue 1, που για κάποιο διάστημα ήταν ζητούμενο, επικεντρώθηκαν στον επόμενο μεγάλο στόχο που δεν ήταν άλλος από το Coupe de France.

Οι μεν γηπεδούχοι Angevins βρήκαν μπροστά τους -έστω και εντός έδρας- δυνατούς αντιπάλους όπως οι Bordeaux, Caen από την κορυφαία κατηγορία τις οποίες και νίκησαν. Απέναντί τους θα βρουν τους Rouge et Noir της Βρετάνης που είχαν την τύχη να βρουν κυρίως ερασιτεχνικές ομάδες της National τις οποίες όμως απέκλεισαν οριακά.

Οι περισσότερες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης είχαν γκολ. Στη φάση αυτή βέβαια δεν περιμένουμε παρά μόνο ουσία και σκοπιμότητα μιας και μετρά μόνο η πρόκριση, όμως παρ’ όλα αυτά επιλέγουμε το goal/goal που έχει επιβεβαιωθεί από την πορεία των δύο ομάδων αλλά και το κίνητρό τους να βρουν γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France (1/2 Finale)
22:00 Angers SCO – EA Guingamp Goal/Goal (2.00) 2-0 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This