Επιλογή Σελίδας

Μίκαϊλ Αντόνιο, Αντρέ Γκρέι, Τσάρλι Οστιν, Τζέιμι Βάρντι και πολλοί άλλοι. Η Premier League παρά τις τρελές επενδύσεις στα πανάκριβα… ψώνια από το εξωτερικό, παρά τους διάσημους Αγγλους, δείχνει να εκτιμά και πάλι την δύναμη του άγνωστου, που όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Του άγνωστου που έρχεται με φόρα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το Non-league είναι ένα εξαιρετικό status για να οριοθετήσει την προέλευσή τους. Και να που όλοι αυτοί βρίσκονται από το πουθενά να μεγαλουργούν στα σαλόνια της μπάλας. Σε αυτό το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του «FourFourTwo» οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές περιγράφουν τη διαδρομή τους από την αφάνεια στην κορυφή. Απ’ όταν έπαιζαν part-time μπάλα και έπρεπε να δουλεύουν για να επιβιώνουν, έως και την αφήγηση του πώς ξεκίνησαν και πώς κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Από κοντά και παλιοί άσημοι προπονητές τους σε εκείνες τις μικρές ομάδες, αλλά και οι scouts που τους ανακάλυψαν και εξηγούν το τι είδαν σε εκείνους τους μελλοντικούς αστέρες, που το σύστημα ακαδημιών των μεγάλων ομάδων είχε προσπεράσει…

Ενα κλικ στις… ρυθμίσεις και υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά για όποιον θέλει!

Πηγή: Gazzetta – Four Four Two

Pin It on Pinterest

Shares
Share This