Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Σε συνέχεια της χθεσινής πρόκρισης της Angers επί της Guingamp για πρώτη της φορά στον τελικό του Coupe de France, απόψε στο Παρίσι οι γηπεδούχοι του Unai Emery υποδέχονται τους Μονεγάσκους σε ένα ματς ειδικών συνθηκών. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Paris Saint-Germain – AS Monaco     @ Parc des Princes, Paris

Σε αναμονή του αποψινού μεγάλου ημιτελικού λοιπόν τα γαλλικά βλέμματα, με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τον μεγάλο τελικό. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα που θα επικρατήσει απόψε θα τεθεί ως φαβορί και για την κατάκτηση του τροπαίου.
Οι Παριζιάνοι ως γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο απόψε και αυτό για τους εξής λόγους. Το μεγάλο όπλο της έδρας είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να υποβαθμιστεί από κάνενα, δεδομένου ότι μιλάμε για μονό παιχνίδι. Επιπλέον είναι νωπές οι αναμνήσεις επικράτησης της Paris St.Germain επί της πρωτοπόρου της Ligue 1 πριν λίγες μέρες στον τελικό του Coupe de la Ligue σημειοθετώντας το πρώτο τρόπαιο της φετινής σαιζόν.

Ο κυριότερος ωστόσο λόγος -αυτός που καθιστά την αναμέτρηση ειδικών συνθηκών- είναι οι αποστολές των δύο ομάδων. Ο Leonardo Jardim έκανε την έκπληξη να αφήσει πολλούς από τους βασικούς (και κυριότερα όπλα της φαρέτρας του) εκτός αποστολής υποβαθμίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση έναντι των επομένων για το Championnat και το Champions League. To rotation ωστόσο είναι κάτι το οποίο συνηθίζει πολλάκις ο τεχνικός των φιλοξενούμενων και σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην προσέγγισή μας.

Θεωρούμε ότι δεν τίθεται θέμα επικράτησης-πρόκρισης στο αποψινό παιχνίδι. Πολλοί θα σκεφτούν τον θρίαμβο, ωστόσο μιλάμε για έναν μονό ημιτελικό μιας διοργάνωσης γεμάτης εκπλήξεις. Η πρότασή μας, έχει να κάνει με τα γκολ που πιστεύουμε ότι θα δούμε αρκετά και στις δύο εστίες, παρά τις απουσίες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Monaco έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς εντός συνόρων…
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France (1/2 Finale)
22:05 Paris St.Germain – AS Monaco Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.80) 5-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This