Επιλογή Σελίδας

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας, αναφορικά με την προσφυγή του Ράντκο Μουταφτσίσκι, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, οι ιθύνοντες του Αιγινιακού θα επιληφθούν του θέματος του Βούλγαρου αμυντικού, όπως συνέβη πρόσφατα και με την αντίστοιχη περίπτωση του Γρηγόρη Κυζιρίδη.

Η προετοιμασία της ομάδας της Βορείου Πιερίας, ενόψει του εντός έδρας αγώνα απέναντι στα Χανιά, για την 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, έχει ξεκινήσει και την Τετάρτη (26/04) συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (30/04, 17:00).

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της Κρητικής ομάδας, οπότε οι συζητήσεις κυμάνθηκαν σε ομαλά πλαίσια.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Αιγινιακού, μετά το ρεπό της Τρίτης (25/04) που τους είχε δώσει ο προπονητής τους, Γιάννης Βλάχος. Ο Βαγγέλης Σκραπάρας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στα Χανιά, από το οποίο θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος (εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του) Τσολακίδης.

Πηγή: Football League News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This