Επιλογή Σελίδας

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ποδοσφαίρου Σάλας οδεύει στην ολοκλήρωσή της και το Eurosport θα δώσει την δυνατότητα στους τηλεθεατές του να παρακολουθήσουν τα τέσσερα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Από το 1984 οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες του ποδοσφαίρου Σάλας συμμετείχαν στο Futsal European Clubs Championship, το οποίο το 2001 έδωσε την θέση του στο Futsal Cup. Έκτοτε η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της UEFA με την αλλαγή να βοηθά σε μεγάλο βαθμό το άθλημα να γίνει περισσότερο γνωστό, αλλά και πολύ πιο οικείο στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η 16η έκδοση της διοργάνωσης θα ολοκληρωθεί με την τελική φάση, η οποία θα λάβει χώρα στο Αλμάτι του Καζακστάν με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Πρόκειται για την κάτοχο του τίτλου, Ugra Yugorsk από την Ρωσία, την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Inter FS από την Ισπανία, την φιναλίστ του 2011, Sporting CP από την Πορτογαλία, αλλά και την οικοδέσποινα, Kairat Almaty που έχει κατακτήσει στο παρελθόν την διοργάνωση δύο φορές.

Στoυς τρεις προκριματικούς γύρους που προηγήθηκαν, συμμετείχαν συνολικά 52 ομάδες από 51 χώρες-μέλη της UEFA, μεταξύ των οποίων και η πρωταθλήτρια Ελλάδας, Αθήνα 90, που προχώρησε μέχρι την 2η φάση ομίλων.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου το Eurosport 2 θα προσφέρει στους τηλεθεατές του τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης, Sporting CP – Ugra Yugorsk και Kairat Almaty – Inter FS, ενώ την Κυριακή 30 Απριλίου, τον μεγάλο τελικό αλλά και τον αγώνα για την 3η θέση.​

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων: 
 
28/04 
15:00 
Sporting CP – Ugra Yugorsk 
Eurosport 2 
ΖΩΝΤΑΝΑ 
28/04 
19:45 
Kairat Almaty – Inter FS 
Eurosport 2 
 
30/04 
16:30 
Μεγάλος Τελικός 
Eurosport 2 
ΖΩΝΤΑΝΑ 
30/04 
19:30 
Μικρός Τελικός 
Eurosport 2 
 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This