Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1 απόψε με την αναμέτρηση ανάμεσα στη γηπεδούχο Angers, που προέρχεται από την νίκη-πρόκριση στον τελικό του Coupe de France επί της Guingamp, και τη Lyon που θα ταξιδέψει σε λίγες μέρες στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει τον Ajax για την ημιτελική φάση του Europa League.

Angers SCO (14) – Olympique Lyonnais (5)     @ Stade Jean-Bouin, Angers
Προϊστορία:
13 – 6 – 9  (τελευταία 10 ματς:  4-2-4,  6/10 Under,  5/10 NG)

Φόρμα:
[ASCO εντός]  3-1-2  (7-3 γκολ),  4/6 Under,  όλα NG,  3/6 2-3 Goals
[OL εκτός]  1-2-3  (7-8 γκολ),  3/6 Over,  4/6 GG,  όλα 2-3 Goals

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Από κακό φεγγάρι μπαίνουν αμφότερες οι δύο ομάδες στην αποψινή μάχη, μόλις τέσσερις στροφές πριν τον τερματισμό του φετινού Championnat. Οι μεν γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη Ligue 1, ένα σερί που διεκόπη μεσοβδόμαδα με τη νίκη στον ημιτελικό του Coupe de France. Αν και έχουν σημαντική διαφορά από τις ομάδες που κινδυνεύουν, θα ψάξουν 2-3 βαθμούς που θα τους εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

Στην αντίπερα όχθη οι Lyonnais προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες, οι δύο εντός έδρας (Monaco, Lorient) χάνοντας παράλληλα και την 4η θέση που κρατούσαν με ευκολία στο μεγαλύτερο διάστημα της σαιζόν και μια στην Τουρκία από τη Besiktas που λίγο έλειψε να τους κοστίσει την πρόκριση. Αν και είναι δεδομένο ότι έχουν επικεντρωθεί στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου (που θα τους δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Champions League), εντούτοις θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι και στις εντός συνόρων αναμετρήσεις.

Οι Angevins θα βγάλουν κάποια κούραση, ενώ η Lyon θα κάνει σίγουρα συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ημιτελικού του Amsterdam ArenA. Oi γηπεδούχοι τα έχουν πάει καλά φέτος κόντρα σε ομάδες στα μέτρα τους, όχι όμως και με τις ισχυρές αντιμετωπίζοντάς τις αμυντικά και χάνοντας πολλή από τη δυναμική τους. Η επιλογή μας εδώ θα είναι να σκοράρουν οι γηπεδούχοι το πολύ ένα γκολ, ενώ μια καλή εναλλακτική θα ήταν τα 2-3 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (35e journee)
21:45 Angers SCO – Olympique Lyonnais Angers SCO Under 1.5 Goals (1.50) 1-2 FT
.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This