Επιλογή Σελίδας

Με την αναμέτρηση του Ταύρου Ελάφου με τους Μακεδόνες Πιερίων που έληξε με 3-2 υπέρ της ομάδας της Ρητίνης ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Χάρη στο “τρίποντο” αυτό οι Μακεδόνες μπήκαν γερά στο “κόλπο” της εξάδας, ξεπερνώντας τον Ταύρο. Μάλιστα, η νίκη ήλθε με ανατροπή μιας και η ομάδα της Ελάφου προηγήθηκε με 2-0 και έχασε και πέναλτι!

Το 1-0 έγινε στο 11′ με τον Σεριακίδη να τροφοδοτεί τον Κόλτση κι αυτός να νικάει τον Δαούλα με πλασέ.
Στο 17′ ο Μπάιμπος βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Κόλτση ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 18′ (το κέρδισε ο Κόλτσης από τον Χανδόλια) με τον Παπαγιαννόπουλο να σημαδεύει το δεξί δοκάρι.
Οι Μακεδόνες αντέδρασαν και μείωσαν στο 43′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιασιόπουλου.
Στο 49′ ο Χρυσόπουλος σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Ταύρου.
Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 όταν ο Μάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Παγωνίδης εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Μπεκιάρη και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταύρου.
Στο 78′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντά, ο Μποστανίτης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των Μακεδόνων.
Οι Μακεδόνες πήραν τη νίκη στο 83′ με πλασέ του Βασιουρή έπειτα από τροφοδότηση του Καργιώτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κ. Λαφατζής με βοηθούς τον Ατματζίδη και τον Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ταύρος Ελάφου: Καρανάτσιος (46′ Μπεκιάρης), Παπαγιαννόπουλος, Κ. Γκουτζιάνας, Μπάιμπος, Σεριακίδης, Κόλτσης, Χ. Μποστανίτης, Γεωργαντάς, Κ. Κουτσιαρής, Νικολαΐδης, Κωστίδης (55′ λ.τ. Πασχόπουλος).
Μακεδόνες Πιερίων: Δαούλας, Κ. Κουτλουμπάσης, Χασιάκης, Χανδόλιας, Μπιτόπουλο (46′ Γκουτζιλίκας), Καργιώτης, Χρυσόπουλος, Παγωνίδης, Σιασιόπουλος (90’+2′ Γ. Σιδέρης), Βασιουρής, Μακρής (37′ Μάνος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This