Επιλογή Σελίδας

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέρασε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, κερδίζοντας στον Κολινδρό την Αναγέννηση με 3-2, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποτέλεσμα που άφησε τα “τσακάλια” τέσσερις βαθμούς πίσω από τη σωτηρία. Το μέλλον των Κολινδρινών στην κατηγορία εξαρτάται από το αν θα υποβιβαστέι ή όχι ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας καθώς πολύ δύσκολα θα καλύψουν τη διαφορά από τον Άρη.

Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με κεφαλιά του Μαντζουράκη, έπειτα από φάουλ του Μπουρανή.
Ο Γεωργάκης Ολύμπιος ισοφάρισε με το Ν. Μπαλαούρα στο 25′, έπειτα από τροφοδότηση του Ναλμπαντίδη.
Στο 27′ και πάλι ο Ν. Μπαλαούρας έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Ναλμπαντίδη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Λόφου.
Οι Κολινδρινοί ισοφάρισαν σε 2-2 στο 48′ με το δεύτερο γκολ του Μαντζουράκη, με πλασέ, ύστερα από σέντρα του Κατσιούλα.
Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 65′ με τους Ν. Μπαλαούρα και Ναλμπαντίδη να αντιστρέφουν τους ρόλους και να γίνονται δημιουργός και εκτελεστής, αντίστοιχα.
Στο 70′ ο Μπατσαράς της Αναγέννησης Κολινδρού σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης, με βοηθούς τον Κύφο και τη Μπέτσιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Μπαντές (85΄ Λακασάς), Κατσιούλας, Χρυσάφης, Ρενάτο, Μυσιούδης, Μπατσαράς, Μαντζουράκης, Μπουρανής, Παναγιωτίδης, Φουλίδης.
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μυρωτής, Τσιαλός, Δ.Γ. Ίτσιος, Γ. Μπαλαούρας, Δ.Χ. Ίτσιος, Κ.Χ. Ίτσιος, Αρβανίτης, Δ.Ε. Ίτσιος, Ν. Μπαλαούρας, Ναλμπαντίδης (90′ Σάββας), Ευαγγελόπουλος (88′ Ν. Μπαλαούρας).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This