Επιλογή Σελίδας

Με 2-1 πέρασε από το Βατάν η ΑΕ Καραϊσκάκης, επικρατώτας του Διαγόρα Σεβαστής, για την 27η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έμεινε “ζωντανή” στο “κυνήγι” της πρώτης θέσης. Μάλιστα, η νίκη για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήλθε με ανατροπή μιας και ο Διαγόρας μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηε στο 17′ με γκολ του Καράμπελα, έπειτα από φάουλ του Αβραμίδη και τροφοδότηση του Μυλωνά. Η ΑΕ Καραϊσκάκης ισοφάρισε στο 36′ με τον Κουσίδη να ολοκληρώνει ιδανικά ομαδική ενέργεια των φιλοξενούμενων. Στο β’ μέρος οι Αρτινοί ξεκίνησαν πιο ορεξάτοι και είχαν δοκάρι με τον Χαρτσιά στο 47′ αλλά και άλλες καλές στιγμές, για να έλθει ο Ευαγγέλου στο 80′ να χαρίσει με κεφαλιά το “τρίποντο” στην ομάδα του, διατηρώντας την στο -7 από τον Απόλλωνα Λάρισας που επίσης κέρδισε, την Ιστιαία, με 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 76′ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ντατίδη μέσα στην περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, μετά από δυνατό σουτ του Δημητρουλόπουλου αλλά ο διαιτητής Γρατσάνης δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Σουτ του Καράμπελα, η μπάλα έφυγε άουτ.
17′ ΓΚΟΛ! 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Αβραμίδη, ο Μυλωνάς τροφοδότησε τον Καράμπελα που με πλασέ λίγο μετά το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Ανδρούτσο και άνοιξε το σκορ.
36′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Κουσίδης ολοκλήρωσε με άψογο πλασέ ομαδική ενέργεια της ΑΕ Καραϊσκάκης, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
47′ Ο Χαρτσιάς με προσωπική ενέργεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή από αριστερά και επιχείρησε το σουτ, με τον Αλυσανδράτο να βρίσκει τη μπάλα και να τη στέλνει στο δεξί του δοκάρι και μετά κόρνερ.
54′ Σουτ του Κουσίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
61′ Ο Κόλλινς βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Αλυσανδράτο, όμως ο τερματοφύλακας του Διαγόρα απέκρουσε.
69′ Διαγώνιο πλασέ του Ευαγγέλου μέσα από την περιοχή και δεξιά, έπεσε και απέκρουσε ο Αλυσανδράτος.
76′ Δυνατό σουτ του Δημητρουλόπουλου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ντατίδη και κατέληξε κόρνερ, χωρίς ο διαιτητής να υποδείξει το πέναλτι υπέρ του Διαγόρα.
77′ Σε αντεπίθεση για την ΑΕ Καραϊσκάκης τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Καραγιαννίδης ο οποίος έκανε ένα άψυχο πλασέ που εξουδετέρωσε εύκολα ο Αλυσανδράτος.
78′ Διαγώνιο σουτ του Μπεκατώρου από αριστερά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αλυσανδράτου.
80′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Ευαγγέλου με άπιαστη κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μπεκατώρου από αριστερά και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.
84′ Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Γυφτοκώστα πρώτα να νικιέται από τον Σκλιοπίδη και έπειτα από τον Αλυσανδράτο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα με βοηθούς τους Μανασή από τα Τρίκαλα και Τακόπουλο από την Καρδίτσα.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Κατσιαμήτας του Διαγόρα και οι Καραγιαννίδης και Παπανίκου της ΑΕ Καραϊσκάκης

Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαγόρας Σεβαστής: Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Αβραμίδης, Δημητρίου, Τερζής (82′ Κούμπουλα), Καρατζάογλου (68′ Δημητρουλόπουλος), Κατσιαμήτας (57′ Δεμηρτζόγλου), Μίχος, Μυλωνάς, Γεωργίου, Καράμπελας.
Στον πάγκο: Τσαγκαράκης, Ρωμανίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Καλουσίδης.
ΑΕ Καραϊσκάκης: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Βελέτης, Αβραμίδης (46′ Κόλλινς), Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Κουσίδης (75′ Μαζιώτης), Ζυγκερίδης (63′ Ευαγγέλου).
Στον πάγκο: Λάμπρου, Γούλας, Σιαράβας, Καψάλης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This