Επιλογή Σελίδας

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος επικράτησε 3-2 του Πιερικού στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στο +2 από την Αμβρακία Κωστακιών, στη “μάχη” της παραμονής στην κατηγορία, αφήνοντας την ομάδα του Πιερικού στους 30 βαθμούς. Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετρουζέλη στο 30′ και έκανε το 2-0 με τον Νάκα στο 77′. Ο Πιερικός αντέδρασε και με δυο γκολ του Σεχολάρι στο 78′ και στο 79′ έφερε το ματς στα ίσα δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, για να έλθει ο Λαζαρίδης στο 87′ και να διαμορφώσει το τελικό 3-2, χαρίζοντας μια ακόμα νίκη-οξυγόνο στην ομάδα της Νεοκαισάρειας. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από το Γιάννη Φοροζίδη στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Ο Καμπερίδης από δεξιά έγινε κάτοχος της μπάλας, στόπαρε και έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Σοϊλεμέζογλου να διώξει σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
15′ Εκτέλεση κόρνερ του Νάκα από δεξιά, με το Σκέντο να μη μπορεί να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα, κι ενώ αυτή πέρασε πάνω από τον Σοϊλεμέζογλου.
25′ Πλασέ του Συμεωνίδη, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αχιλλέα, όμως ο Κούζας μπλόκαρε.
26′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Φωκαΐδης μπήκε στην περιοχή του Πιερικού και ο Γελαδάρης προσπαθώντας να του αποσπάσει τη μπάλα τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πετρουζέλης που νίκησε τον Σοϊλεμέζογλου και έκανε το 1-0.
60′ Σουτ του Παπαδόπουλου, πρόλαβε να βάλει το πόδι αμυντικός του Αχιλλέα και να στείλει τη μπάλα κόρνερ.
77′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Κούζας με βολέ βρήκε τον Νάκα ο οποίος προχώρησε προς την περιοχή του Πιερικού και με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.
78′ ΓΚΟΛ! 2-1: Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Κούζας δε μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα και ο Σεχολάρι που καιροφυλακτούσε με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 για τον Πιερικό.
79′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Σεχολάρι μπήκε στην περιοχή του Αχιλλέα από δεξιά και ολοκλήρωσε την ενέργειά του με διαγώνιο σουτ νικώντας τον Κούζα για να γίνει το 2-2.
87′ ΓΚΟΛ! 3-2: Ο Νάκας έκανε σέντρα από αριστερά και ο Λαζαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τον Αχιλλέα, δίνοντας τη σημαντική νίκη στην ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγούσης από το Κιλκίς, με βοηθούς τους Φράγιο και Σιανίδη (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Ηλίας Βάλης: Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Πετρουζέλης, Φωκαΐδης (90′ Παπαδόπουλος), Λάιος, Καμπερίδης, Νάκας (89′ Καραμανώλας), Δημηνάς.
Στον πάγκο: Τουλκερίδης, Σιδηρόπουλος, Σεμιτσίδης, Τοπάλι.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης (31′ Κοκονόζι), Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (50′ λ.τ. Τριανταφύλλου), Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.
Στον πάγκο: Ρέντι, Ηλιάδης, Σαραϊλίδης, Παρράς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This