Επιλογή Σελίδας

Με το εντυπωσιακό 5-1 επιβλήθηκε ο Αιγινιακός των Χανίων στο “Γιάννης Παραλυκίδης” για την 28η αγωνιστική της Football League και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Καλλιθέας στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 1-0, αυξάνοντας τη διαφορά του από την επικίνδυνη ζώνη σε τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα της Πιερίας ήταν ανώτερη από τους Κρητικούς και προηγήθηκε στο 44′ με πέναλτι του Γιαζιτζόγλου ενώ στο 37′ ο ίδιος παίκτης είχε χαμένο πέναλτι και στο 41′ ο Γκατζολάρι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο β’ μέρος, οι Αιγινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι να “καθαρίσουν” το παιχνίδι και το πέτυχαν με γκολ του Ζγκούρι στο 55′ και του Πατράλη στο 58′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τσοκάνη στο 60′ όμως ο Γιαζιτζόγλου στο 72′ έκανε το 4-1 και ο Φασίδης στο 85′ “σφράγισε” τη νίκη του Αιγινιακού.
Πλέον ο Αιγινιακός έχει την ευκαιρία με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Καλλιθέα την επόμενη αγωνιστική να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Ο Φασίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Πατράλη που έκανε το σουτ, όμως ο Γεωργίου μπλόκαρε.
18′ Σουτ του Ζούρκου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γεωργίου.
21′ Μετά από σέντρα του Τοπαλίδη ο Φασίδης έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Γεωργίου να διώξει σε κόρνερ.
26′ Διαγώνιο σουτ του Ρούνει, έδιωξε σε κόρνερ ο Τόλιος.
37′ Ο Φουρλάνος ανέτρεψε τον Ζούρκο μέσα στην περιοχή των Χανίων με τον Μπουμαρσόπουλο να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Γιαζιτζόγλου όμως έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
41′ Ο Γκατζολάρι ξέφυγε από την επιτήρηση του Ηρακλή και έκανε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου.
44′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Δαμιανάκης ανέτρεψε τον Ζγκούρι στην περιοχή των Χανίων και ο Μπουμαρσόπουλος υπέδειξε το πέναλτι υπέρ του Αιγινιακού. Αυτή τη φορά ο Γιαζιτζόγλου ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Πιερίας.
48′ Σουτ του Ζούρκου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Γεωργίου.
53′ Ο Τόλιος μπλόκαρε σουτ του Σταματή, ο οποίος είχε δεχτεί τη μπάλα από τον Φουρλάνο.
55′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ζγκούρι μετά από φάση διαρκείας με πρωταγωνιστές τους Πατράλη και Φασίδη, με κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 2-0.
58′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Πατράλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά έκανε το 3-0 για τον Αιγινιακό.
60′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Τσοκάνης με σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1 για τα Χανιά.
65′ Ο Σταματής έκλεψε τη μπάλα από τον Φασίδη και μπήκε στην περιοχή κάνοντας το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
72′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια απέφυγε τον Ζέρη από αριστερά και γύρισε στον Γιαζιτζόγλου ο οποίος με πλασέ έκανε το 4-1.
85′ ΓΚΟΛ! 5-1: Ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Γεωργίου απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Φασίδη που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας) με βοηθούς τους Τζάνη και Μανούρα (Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιγτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (73′ Ρανγκέλοφ), Πατράλης (80′ Γιοσανγκίμ), Ζούρκος (62′ Παπαδόπουλος), Φασίδης, Ζγκούρη.
Χανιά (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης (83′ Τουγλής), Μηλιώτης (68′ Γεωργακόπουλος), Ηρακλής, Αφράτης (62′ Ντούμος), Τσουκάνης, Φουρλάνος, Δαμιανάκης, Σταματής, Ρούνει, Δρίζης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This