Επιλογή Σελίδας

Σε ακόμα μια νίκη έφτασε η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που επιβλήθηκε 3-0 της Ιστιαίας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 27η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πανηγύρισε την νίκη απέναντι στην στερεοελλαδίτικη ομάδα και έτσι έφτασε τους 67 βαθμούς και απέχει πλέον μόλις δυο βαθμούς από την άνοδο καθώς την ίδια ώρα η ΑΕ Καραϊσκάκης νικούσε στο Βατάν τον Διαγόρα Σεβαστής και έφτανε τους 60 βαθμούς.

Έναν Διαγόρα Σεβαστής τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας την επόμενη Κυριακή 7 Μαΐου στις 17:00 στην Κατερίνη και με νίκη θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Football League, ενώ η αρτινή ομάδα θα υποδεχτεί την Νίκη Βόλου.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες το παιχνίδι και με αρκετό κόσμο για τα δεδομένα της ώρας η σημερινή (30/4) αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, σε εορταστικό κλίμα με καπνογόνα πριν το παιχνίδι για την επικείμενη άνοδο της δεύτερης τη τάξει ομάδας της Λάρισας στην Football League.

Αγωνιστικά απόλυτος κυρίαρχος ο Απόλλωνας με σοβαρότητα, κατοχή μπάλας, δοκάρι, ευκαιρίες απέναντι στην Ιστιαία που μπορεί να μην έκανε ιδιαίτερα πράγματα επιθετικά ωστόσο ήταν μια πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δυο στο δεύτερο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 5′ ο Πέντα εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαχινίδης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας της Εύβοιας, ενώ στο 28′ και στο 31′ ο έμπειρος επιθετικός του Απόλλωνα ήταν πρωταγωνιστής σε δυο τετ-α-τετ. Αρχικά είδε τον Λαρισαίο τερματοφύλακα Μάλτζαρη να αποκρούει την μπάλα, ενώ στην δεύτερη φορά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Το γκολ ήρθε για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη στο 37′ όταν ο Σουλίδης από τα δεξιά έκανε την σέντρα και ο Μανθάνο με ωραίο συρτό σουτ και αδράνεια της άμυνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ιστιαίας για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 71′ έφτασε στο 2-0 όταν ο Σαχινίδης «έσπασε¨ την μπάλα στον Διβανέ και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, ενώ δυο λεπτά αργότερα μακρινό σουτ του σκόρερ του 2-0 Διβανέ πέρασε λίγο άουτ. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 85′ ο Σκούπρας με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα του Διβανέ.

Η Ιστιαία κατάφερε με την συμπλήρωση των 90 λεπτών να έχει την πρώτη και μοναδική απειλητική της στιγμή στα λαρισινά «καρέ» όταν ο Στεργίου έκανε κεφαλιά ψαράκι μέσα στην περιοχή με τον Σταυράκη να πέφτει και να διώχνει την μπάλα κόρνερ, ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και κάτι που συνέβη στο ημίχρονο όταν ένας ηλικιωμένος κύριος αισθάνθηκε αδιαθεσία, με το ασθενοφόρο να τον παραλαμβάνει για τις πρώτες βοήθειες. Ευχόμαστε όλα να είναι καλά με τον κύριο αυτό και να μην έχει πάθει τίποτα σοβαρό.

Διαιτησία: Πανυτσίδης (Σταφυλάς, Αλεξόπουλος)

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Μηνάς, Πέντα (31′ λ.τ. Διβανές), Σαχινίδης, Σουλίδης (78′ Καμπέρης), Μανθάνο (72′ Σκούπρας).

ΑΕ Ιστιαίας (Λάκης Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γιανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου, Γεωργιάδης (85′ Μακρής), Ίβιτς (77′ Χαραλαμπίδης), Ηλιόπουλος (79′ Φυσαράκης), Αλεξίου.

Πηγή: athleticlarissa

Pin It on Pinterest

Shares
Share This