Επιλογή Σελίδας

Με αλλαγές στη σύνθεσή της και αρκετά καινούρια πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως τους Ράπτη, Ματθαίου, που ήταν βασικοί, η Νίκη δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, παρότι το δικαιούνταν, φέρνοντας 1-1 στο Π. Μαγουλάς με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν έναν βαθμό που δεν άξιζαν σε ένα ματς που λόγω και της ελεύθερης εισόδου συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περίπου 900 Νικιωτών, οι οποίοι θέλησαν να δουν το νέο αίμα της ομάδας.

Οι φάσεις του πρώτου μέρους

Στο 3’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Τσιώλη από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής. Η μπάλα, που έφτασε στον επιθετικό των Μαύρων Αετών μετά από λανθασμένη απόκρουση προς τα πίσω του Βέργου μετά από φάουλ από τα δεξιά, έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ακολούθησαν τρεις τελικές προσπάθειες της Νίκης, χωρίς κάποια απ’ αυτές να ανησυχήσει τον Θεολόγη. Αρχικά το μακρινό σουτ του Δημολιού πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 14’ και το 15’ το σουτ του Σκοπελίτη από ευνοϊκή θέση και η αδύναμη κεφαλιά του Ματθαίου υπό πίεση ήταν εύκολη υπόθεση για τον γκολκήπερ των Μαύρων Αετών, που μπλόκαρε. Επόμενη άξια λόγου φάση στο 30’, όταν το σουτ του Μέτσε στα όρια της περιοχής πέρασε πάνω από την εστία, ενώ το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων απέσπασε το συρτό σουτ του Ματθαίου, που κατέληξε την εξωτερική πλευρά των δικτύων, αλλά ο Θεολόγης είχε ήδη κλείσει την αριστερή του γωνία.

Στο 39’ οι Μαύροι Αετοί ξαναέγιναν απειλητικοί μετά από τη φάση του τρίτου λεπτού, με τον Κεχαγιά να σεντράρει και τον Πετράκο να προσπαθεί να διώξει με τακουνάκι, που μετατράπηκε άθελά του σε πάσα στον Βέρβερα, ο οποίος σούταρε δυνατά, αλλά πάνω στον Ράπτη, που έδιωξε με τις γροθιές στη δεξιά του γωνία.

Στο 43’ ο Νικλητσιώτης εκτέλεσε χαμηλά ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε κοντά από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Οι φάσεις του δεύτερου μέρους

Στο 51’ το σουτ του Σκοπελίτη από το ημικύκλιο αποκρούστηκε δύσκολα από τον Θεολόγη, χωρίς να μπορέσει να πάρει το ριμπάουντ ο Ματθαίου, που στο 52’ δεν κατάφερε να κάνει την προβολή στο ύψος της μικρής περιοχής σε σέντρα-σουτ του Γαρυφαλλόπουλου και το ίδιο δεν κατάφερε στο 53’ ο αφύλακτος Ρόμπος στο ύψος του πέναλτι μετά από φάουλ του Σκόνδρα από τα δεξιά.

Στο 55’ η Νίκη πλησίασε στο γκολ: ο Δημολιός έβγαλε τη σέντρα από την πλευρά του με το δεξί, ο Γαρυφαλλόπουλος έστρωσε προς τα πίσω για τον Πετράκο, που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ, αφού κόντραρε ελαφρώς σε αμυνόμενο.

Τελικά στο 56’ ήρθε το γκολ. Ο Πετράκος πέρασε θαυμάσια για τον προωθημένο Χατζόγλου, που βρέθηκε στο τετ-α-τετ και με ωραίο πλασέ από θέση μέσα δεξιά νίκησε τον Θεολόγη για το 1-0.

Στο 60’ οι κυανόλευκοι έφτασαν μία ανάσα από το 2-0, με τον Γαρυφαλλόπουλο να σπάει την μπάλα από τα δεξιά της μικρής περιοχής στον ανενόχλητο Ματθαίου που φάτσα με το γκολ θέλησε να σκοτώσει τον Θεολόγη, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ το γκολ φαινόταν σίγουρο.

Ακολούθως στο 66’ το σουτ του Μπαλτιμά μέσα αριστερά της περιοχής ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Ράπτης χωρίς δυσκολία, ενώ στο 68’ ο Νικλητσιώτης πέρασε την κάθετη για τον Ματθαίου, που σούταρε άσχημα με το αριστερό. Αυτή ήταν η τελευταία ενέργεια του 18χρονου επιθετικού στο ματς, αφού αντικαταστάθηκε από τον Τσιανάκα, που έπαιξε μαζί με τον Μέτσε και τον Πετράκο στον άξονα και πιο μπροστά από τους δύο, ενώ ο Γαρυφαλλόπουλος συνέχισε ως κλασικός φορ.

Στο 80’ η κεφαλιά του Πετράκου μετά τη σέντρα του Νικλητσιώτη από τα αριστερά δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη, φεύγοντας πάνω από την εστία, ενώ στην πρώτη τους αξιόλογη φάση οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 85’. Ο Σκρέκας από θέση μέσα δεξιά της περιοχής πέρασε στο πίσω δοκάρι με δυνατή κεφαλιά στον Μπαλτιμά, που με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Ράπτη να τη βρίσκει, αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του. Έτσι έγινε το 1-1, που δεν ανταποκρινόταν στην εικόνα του δευτέρου μέρους. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος, με τη Νίκη να παραχωρεί την τέταρτη ισοπαλία στην έδρα της φέτος.

Κίτρινες: Μέτσε, Γαρυφαλλόπουλος-Σκρέκας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ράπτης, Αλεξανδρής, Δημολιός, Χατζόγλου, Βέργος, Πετράκος, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Σκοπελίτης (74’ Βουρδάκης), Γαρυφαλλόπουλος, Ματθαίου (68’ Τσιανάκας).

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Θεολόγης, Τεντολούρης, Γιαννούλης, Ρόμπος, Αετόπουλος, Κεχαγιάς, Σκόνδρας, Φλιούγκος, Μπαλτιμάς (88’ λ. τρ. Μουρίκης), Βέρβερας, Τσιώλης (50’ Σκρέκας).

Πηγή: magnesiasports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This