Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 28ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 και την Τετάρτη 10 Μαϊου 2017.

Στο Βατάν, όπου ο Διαγόρας Σεβαστής θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λάρισας, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Διονύσιος Παλιούρας, με βοηθούς τους Αθανάσιος Μποζατζίδη και Χρήστο Τασόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητή τον Περικλή Βασιλειάδη από την Πέλλα.

Στην Κέρκυρα, όπου αναμετρώνται η Πύδνα Κίτρους με τον Αστέρα Πετριτή, θα σφυρίξει ο Νικόλαος Μπαϊλης, με βοηθούς τους Παύλο Φραγκούλη και Ηλία Γκαρτζονίκα από την Πρέβεζα και παρατηρητή τον Κωνσταντίνο Αθανασίου από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Στον Βόλο, την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ολυμπιακό Βόλου θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Νικόλαο Δεμερτζή και Γεώργιο Ταγκαλίδης από την Πέλλα, με παρατηρητή τον Χρήστο Κουγκουλο από τα Τρίκαλα.

Τέλος, στο Βελεστίνο, όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο, ορίστηκαν ο Δημήτριος Μίσσας, με βοηθούς τους Χρήστο Αλεξόπουλο και Κωνσταντίνο Σταφυλά από τα Τρίκαλα και παρατηρητή τον Δημήτριο Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This