Επιλογή Σελίδας

Ο Ανδρέας Κεσαπίδης, προπονητής του Προμηθέα Πατρών, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που διεξήχθη από 27 Απριλίου έως και 1 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης:

“Για την ομάδα μας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτό μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Αφενός είμαστε χαρούμενοι που είμαστε η 1η επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας αλλά αφετέρου κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Θέλαμε να φάνουμε ανταγωνιστικοί και νομίζω το καταφέραμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά μέσα μας πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε μια νίκη υπέρβασης, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η κούραση δεν μας το επέτρεψε. Το βασικό όμως για τους αθλητές είναι αυτήν την δυνατή εμπειρία να την χρησιμοποιήσουν ως ένα δυνατό εφόδιο για την μετέπειτα πορεία τους στο μπάσκετ και ο μόνος δρόμος είναι μέσα από την σκληρή δουλειά.

Όσοω αφορά την διοργάνωση ήταν μια άρτια και καλοστημένη διοργάνωση παρά τον μικρό χρόνο προετοιμασίας της. Οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχέλαου ήταν συνέχεια διπλά μας σε ό,τι χρειαζόμασταν και έκαναν τα πάντα ώστε να πραγματοποιηθεί ό,τι ζητήσαμε. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στην πόλη και τον κόσμο που στήριξε την διοργάνωση αλλά και στους ανθρώπους του Πιερικού Αρχέλαου για την πολύ καλή φιλοξενία τους”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This