Επιλογή Σελίδας

Απίστευτη κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία ιστορική ξεφτίλα που έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα μελανό σημείο. Μόλις δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, οδηγούν στην αναβολή του αγώνα, κάτι που πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην παρανομία με τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτήριο, ενώ κι εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση. Το γεγονός αυτό φυσικά συνιστά καραμπινάτη παρανομία κι έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη ΓΓΑ κι ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο της διεξαγωγής του αγώνα. 

Φυσικά πρόκειται για ένα ιστορικό φιάσκο, το οποίο βαραίνει την ΕΠΟ και πλέον μένει να φανεί πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Την ίδια στιγμή βέβαια που ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι να ριχτούν στη… μάχη και πολύς κόσμος είχε κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψει από κάθε γωνιά της Ελλάδας έχοντας αφήσει τις δουλειές του για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι. 

πηγή: sdna

Η ΕΠΟ στον κόσμο της και… «Ο τελικός θα γράψει ιστορία»!

Το… θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί. Με το Υπουργείο να έχει αποφασίσει την αναβολή του τελικού η Προσωρινή Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «ο τελικός θα γράψει ιστορία»!

Η ΠΔΕ της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει πως ναι μεν υπάρχει θέμα με την μη αρίθμηση των εισιτηρίων αλλά βεβαιώνει πως θα λυθεί εντός της ημέρας. Παράληλα επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία (!) και ενώ φταίει η ίδια και έκανε λόγο για τελικό που θα γράψει ιστορία. Το εκπληκτικό όλων φυσικά είναι ότι δεν παίρνει θέση ούτε στο θέμα αναβολής, ενώ δεν αναφέρει το πότε θα γίνει αυτός ο… τελικός που θα γράψει ιστορία! Κι επειδή το ΒΑΡΕΛΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ Η ΕΠΟ: «Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα παρακάτω. «Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στην σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

πηγή: gazzetta

Πιέζουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να γίνει κανονικά ο τελικός!

Μπορεί το υπουργείο να ετοιμάζεται να ανακοινώσει την αναβολή του τελικού, ωστόσο τόσο η ΑΕΚ, όσο κι ο ΠΑΟΚ πιέζουν ώστε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας το Σάββατο (6/5).

Τo SDNA σας ενημέρωσε νωρίτερα ότι όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε σε αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, λόγω των πολλών και σημαντικών προβλημάτων που παραμένουν άλυτα (το σημαντικότερο αφορά στην μη αρίθμηση των εισιτηρίων), όπως φάνηκε στην έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΑ το βράδυ της Πέμπτης. 

Τόσο η ΑΕΚ, όσο κι ο ΠΑΟΚ πάντως πιέζουν από την πλευρά τους να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας το Σάββατο (6/5), ενώ φυσικά ένα σημαντικό θέμα είναι και η ταλαιπωρία του κόσμου που έχει κλείσει εισιτήρια.

πηγή: sdna 

Πρόταση-σταθμός για να γίνει κανονικά ο τελικός!

Με μια ελληνική πατέντα μένει ανοιχτό το ζήτημα της διεξαγωγής του τελικού. Πώς; Διαβάστε την πρόταση που, μη έχοντας άλλη επιλογή, εξετάζει η ελληνική Πολιτεία…

τις προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες ώρες ώστε να μην αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου, έπεσε στο τραπέζι μία πρόταση που θα συζητηθεί για το θέμα της αρίθμησης των εισιτηρίων. Αυτό εξάλλου ήταν το το Νο1 πρόβλημα που προέκυψε στην έκτακτη σύσκεψη που ξεκίνησε στη ΓΓΑ το βράδυ της Πέμπτης, με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ΕΠΟ να πιέζουν ώστε να μην αναβληθεί ο τελικός. 

Ωστόσο η ελληνική Πολιτεία αναζητάει κάθε τρόπο ώστε να γίνει κανονικά ο αγώνας το Σάββατο (6/5) και προς αυτή την κατεύθυνση, εξετάζει την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για το θέμα των εισιτηρίων. 

Ποια είναι αυτή; Τη στιγμή που κάθε φίλαθλος θα κόβει το εισιτήριο του στην είσοδο του γηπέδου, να τοποθετείται πάνω ένα αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του και με αυτόν τον τρόπο να κατευθύνεται στη συνέχεια προς αυτήν!

Εξάλλου νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τόνισε ότι εντός της ημέρας θα έχει ολοκληρωθεί και η αρίθμηση των θέσεων του Πανθεσσαλικού.

πηγή: sdna

Pin It on Pinterest

Shares
Share This