Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 13′, έπειτα από κόρνερ του Νάκα, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 στον Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου από τον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με τη νίκη της Αμβρακίας Κωστακιών στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού, βρέθηκε ξανά στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με μόλις δυο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε. Οι Βολιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 24′ με κεφαλιά του Αναστασίου, πήραν το προβάδισμα στο 54′ με σουτ του Κέρι, ο ίδιος παίκτης στο 74′ διεύρυνε τη διαφορά τερμάτων κάνοντας το 3-1 και “σφράγισαν” τη νίκη τους στο 82′ με τον Α’ Κόκα να “γράφει” το τελικό 4-1.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Σουτ του Λαζαρίδη έξω από την περιοχή, ο Μπουργάνης παραχώρησε κόρνερ.
9′ Ο Νάκας έπιασε την κεφαλιά, μπλόκαρε όμως ο Μπουργάνης.
12′ Εκτέλεση φάουλ του Νάκα, έδιωξε ο Μπουργάνης.
13′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάκα, ένας παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 0-1 για τον Αχιλλέα.
22′ Μετά από ελεύθερο του Μπουργάνη, ο Αναστασίου με κεφαλιά τροφοδότησε τον Σταύρου, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, όμως ο Κούζας μπλόκαρε.
24′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από σέντρα του Κόκα από αριστερά, ο Αναστασίου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου.
52′ Ο Αναστασίου γύρισε στον Κέρι ο οποίος έκανε το σουτ, με τον Κούζα να αποκρούει, τον Κέρι να παίρνει το ριμπάουντ και να τροφοδοτεί τον Ευθυμιάδη, για να στείλει αυτός με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.
54′ Ο Κούζας έπεσε στα πόδια του Αναστασίου και κράτησε το 1-1.
55′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από σέντρα του Δ. Κόκα από αριστερά, ο Κέρι με σουτ εν κινήσει έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου.
62′ Σουτ του Νάκα, ο Μπουργάνης απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
74′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Ευθυμιάδης τροφοδότησε τον Κέρι ο οποίος με σουτ σημείωσε το 3-1.
82′ ΓΚΟΛ! 4-1: Α. Κόκας και Αναστασίου συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να γυρίζει τη μπάλα στον Α. Κόκα, ο οποίος με πλασέ “σφράγισε” τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
85′ Ο Μανίκας έκανε το σουτ, έδιωξε όμως ο Μπουργάνης.
90′ Μακρινό σουτ του Σταύρου, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κούζας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Δεμερτζή και Ταγκαλίδη (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μασάντο και Σταύρου του Ολυμπιακού Βόλου και ο Λαζαρίδης του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός Βόλου: Μπουργάνης, Ιωαννίδης (46′ Στουρνάρας), Α. Κόκας, Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Σταύρου, Δ. Κόκας, Μασάντο (71′ Χολέβας), Κέρι (83′ Αγγελής), Αναστασίου.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Φωκαΐδης (46′ Μανίκας), Δημηνάς, Λάιος (86′ Καραμανώλας), Νάκας, Καμπερίδης, Πετρουζέλης.

πηγή: goalpost.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This