Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 29ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Μαϊου 2017.

Στην Νέα Ιωνία, όπου ο Διαγόρας Σεβαστής θα αντιμετωπίσει την Νίκη Βόλου, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπάλας της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη και Γεώργιο Λιτοσελίτη από την Φθιώτιδα και παρατηρητή τον Ματθαίο Κοφίτσα από τα Τρίκαλα.

Στο Κίτρος, όπου αναμετρώνται η Πύδνα Κίτρους με την Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας, θα σφυρίξει ο Στέφανος Δημητριάδης, με βοηθούς τους Χαράλαμπο Πασσαλή και Σταύρο Χρυσαϊδη από την Χαλικιδική και παρατηρητή τον Κωνσταντίνο Λάκη από την Λάρισα.

Στον Νεοκαισάρεια, την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου θα διευθύνει ο Δημήτριος Καρατέρπος από την Κοζάνη με βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα από την Κοζάνη και Θεοδόση Φατλάκα από τα Γρεβενά, με παρατηρητή τον Ιωάννη Κωνσταντόπουλο από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Τέλος, στην Κατερίνη, όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Θεσπρωτό, ορίστηκαν ο Θωμάς Μαυρίδης από την Πέλλα, με βοηθούς τους Απόστολο Τσαπραζή και Γεώργιο Πατέστο από την Λάρισα και παρατηρητή τον Κυριάκο Πεχλιβανίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This