Επιλογή Σελίδας

Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές μέρες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 470 που διεξάγεται στο Μονακό, δεν ήταν καλές για το δίδυμο Μάντη – Καγιάλη. Στη σημερινή 4η ωστόσο απέδειξαν για πιο λόγο επέστρεψαν από τον Ρίο και τους Ολυμπιακούς με το χάλκινο μετάλλιο.

Μία μέρα πριν ολοκληρωθούν οι ιστιοδρομίες και τα 10 πρώτα πληρώματα ξεχωρίσουν για την κούρσα των μεταλλίων, Μάντης και Καγιαλής ήταν εντυπωσιακοί σε ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Με δύο πρώτες θέσεις στις σημερινές δύο ιστιοδρομίες βρέθηκαν σε απόσταση βολής από τα μετάλλια καθώς σκαφάλωσαν στην 6η θέση έχοντας 38 βαθμούς ποινής και απέχουν μόλις τρεις από τους τρίτους αδελφούς Τσινάρ από την Τουρκία που έχουν 34 και 15 από τους πρωτοπόρους, Σουηδούς Φοκ και Ντάκαμαρ που έχουν 23.

Στην πρώτη δεκάδα και επίσης σε μικρή απόσταση βρίσκονται και οι Βασίλης Παπουτσόγλου, Γιάννης Ορφανός οι οποίοι με 46 βαθμούς στην 8η θέση έχουν το δικαίωμα να σκέφτονται ακόμα και το βάθρο.

Οι… γερόλυκοι Χρήστος Μαμτουμίδης και Γιώργος Ντούλας, με 146 βαθμούς ποινής βρίσκονται στην 48η θέση που τυπικά δεν είναι τελευταίοι καθώς υπάρχουν και οι Κινέζοι Τσεν και Γουέν οι οποίοι όμως δεν αγωνίστηκαν.

Στις γυναίκες, το δίδυμο Μπόζη – Κλωναρίδου με 6η και 13η θέση στις σημερινές ιστιοδρομίες βρίσκεται στη 15η θέση με 87 βαθμούς ποινής και απέχει 23 από την πρώτη δεκάδα, μετά τις επτά πρώτες ιστιοδρομίες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This