Επιλογή Σελίδας

Με 1-0 επιβλήθηκε η Πύδνα Κίτρους της Ένωσης Απολλωνίου/Ιστιαίας, στον αγώνα που έγινε στο Κίτρος στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ματς που για την ομάδα της Πιερίας ήταν το τελευταίο φετινό μπροστά στους φιλάθλους της.
Το παιχνίδι για την ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη κρίθηκε με πολύ ωραία ενέργεια και γκολ του Κωστίκου στο 79′.
Η νίκη ήλθε δίκαια για τους Κιτριώτες που έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ η ομάδα της Εύβοιας απείλησε σε μια μόνο στιγμή, στο 45′, αλλά ο Πατσιογεώργος αντέδρασε σωστά και κράτησε το “μηδέν” απέναντι στον Χαραλαμπίδη.

Με το “τρίποντο” αυτό η Πύδνα έφτασε τους 53 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας έμεινε στο 35′ και στην 8η θέση.
Η αυλαία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Κίτρους πέφτει την ερχόμενη Κυριακή στη Λευκάδα, απέναντι στον Τηλυκράτη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης με βοηθούς τους Πασσαλή και Χρυσαΐδη (Χαλκιδικής).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Πατσιογεώργος, Λαζαρίδης, Κόλας, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Γ. Κυπαρίσσης (75′ Κωστίκος), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Πιαστόπουλος, Ντόσης (90’+1′ Τουλίκας).
Α.Ε. Ιστιαίας (Λάκης Παπανικολάου): Δαμάσκος, Μπουλγκουρίδης, Βασιλείου, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Γεωργιάδης, Στεργίου (70′ Μπιμπάι), Φυσαράκης, Χαραλαμπίδης, Θόρια (80′ Μακρής), Αλεξίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This