Επιλογή Σελίδας

“Ζωντανός” στη “μάχη” της παραμονής παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κέρδισε εντός έδρας τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου με 2-0, χωρίς όμως να αλλάξει υπέρ του η βαθμολογική κατάσταση μιας και Αμβρακία Κωστακιών και Εθνικός Φιλιππιάδας προχώρησαν επίσης με νίκες. Η ομάδα του Ηλία Βάλη άνοιξε το σκορ στο 44′ με αυτογκόλ του Τεντολούρη έπειτα από γέμισμα του Λαζαρίδη, για να γίνει το τελικό 2-0 στο 66′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετρουζέλη. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Γιάννη Φοροζίδη, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωσης 92,2 FM.
Η νίκη ήλθε δίκαια για το πιερικό συγκρότημα, το οποίο, ωστόσο, παραμένει σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους έτερους διεκδικητές της παραμονής καθώς δεν του αρκεί η νίκη στην Άρτα επί της αδιάφορης ΑΕ Καραϊσκάκης την τελευταία αγωνιστική, αλλά αυτή θα πρέπει να συνδυαστεί με τουλάχιστο μια απώλεια της Αμβρακίας (παίζει στην Ιστιαία) ή του Εθνικού Φιλιππιάδας (παίζει στο Βατάν με τον Διαγόρα). Θεωρητικά, το “τρίποντο” του Αχιλλέα “έμπλεξε” και τους Μαύρους Αετούς στα σενάρια υποβιβασμού, όμως οι Τρικαλινοί αρκεί απλά να πάρουν την ισοπαλία στην έδρα τους απέναντι στον αδιάφορο Ρήγα Φεραίο για να εξασφαλίσουν την παραμονή χωρίς άγχος στο φινάλε.

Το “φιλμ” του αγώνα:
1′ Εκτέλεση φάουλ του Νάκα από αριστερά, απομάκρυνε η άμυνα της τρικαλινής ομάδας.
11′ Εκτέλεση κόρνερ του Σκόνδρα από αριστερά, έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
14′ Μετά από κόρνερ του Νάκα από αριστερά, ο Παπαδόπουλος σημείωσε γκολ, όμως είχε υποδειχθεί οφσάιντ.
20′ Μετά από κόρνερ από τα δεξιά, ο Σκέντος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδόση.
44′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Λαζαρίδης επιχείρησε γέμισμα και ο Τεντολούρης στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα προς τα πίσω, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-0.
55′ Ο Τσιώλης δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας του Αχιλλέα και “νικήθηκε” από τον Κούζα.
58′ Σουτ του Φωκαΐδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Θεολόγη.
59′ Σουτ του Μανίκα, μπλόκαρε ο Θεολόγης.
66′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Αχιλλέας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφτασε στο τελικό 2-0. Το πέναλτι κέρδισε ο Φωκαΐδης και μετέτρεψε σε γκολ ο Πετρουζέλης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ηλίας Βάλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης (89′ Τουλκερίδης), Σκέντος, Παπαδόπουλος, Πετρουζέλης, Φωκαΐδης, Παγωνίδης (70′ Δημηνάς), Καμπερίδης, Νάκας (85′ Τοπάλι), Μανίκας.
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Νίκος Μανούρας): Θεοδόσης, Τεντολούρης, Γιαννούλας (75′ Μουρίκης), Ρόμπος, Καραστέργιος, Σκόνδρας, Φλιούκας (59′ Μπαλτιμάς), Κεχαγιάς, Τσιώλης, Βερβεράς, Ιωάννου (68′ Σκρέκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This