Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε γκολ του Σαμανίδη στο 58′ ο Διαγόρας Σεβαστής κέρδισε στο “Παντελής Μαγουλάς” τη Νίκη Βόλου με 1-0 και πήρε μια νίκη γοήτρου, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, πλησιάζοντας παράλληλα στο -1 από την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Πιερίας ήταν αυτή που έβαλε τέλος στο σερί του αήττητου της έδρας της Νίκης, η οποία είχε να γνωρίσει εντός έδρας ήττα από τη σεζόν 2014-2015! Εκτός από το γκολ, ο Διαγόρας δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες με χαρακτηριστικότερη την κεφαλιά του Μυλωνά στο 65′ που έφυγε άουτ, ενώ καλές στιγμές είχε και η Νίκη, όμως ο Αλυσανδράτος όποτε χρειάστηκε “φώναξε παρών” και κράτησε το “μηδέν” κάτω από τα δοκάρια του. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Χρήστο Θανασούλη, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωσης 92,2 FM.

Ο Διαγόρας Σεβαστής θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, την επόμενη Κυριακή.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Ο Σκλιοπίδης έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Μυλωνά έφυγε άουτ.
11′ Σουτ του Ματθαίου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
14′ Ο Δεμηρτζόγλου έκανε το σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.
20′ Σουτ του Ματθαίου, η μπάλα πέρασε άουτ.
22′ Συρτή σέντρα του Γαρυφαλλόπουλου από δεξιά, η μπάλα όμως απομακρύνθηκε από την άμυνα του Διαγόρα πριν καταλήξει στον Μέτσε που καιροφυλακτούσε.
25′ Μακρινό σουτ του Σκοπελίτη, η μπάλα έφυγε άουτ.
26′ Ο Αλυσανδράτος μπλόκαρε σουτ του Μέτσε από μακριά.
34′ Τετ α τετ του Τζήμα με τον Δεμηρτζόγλου, με τον τερματοφύλακα της Νίκης να αναδεικνύεται νικητής.
35′ Κούρσα του Δεμηρτζόγλου και γύρισμα από δεξιά στην “καρδιά” της άμυνας της Νίκης αλλά πριν η μπάλα φτάσει στους Μυλωνά και Κατσιαμήτα, οι Νικιώτες απομάκρυναν.
38′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου από μακριά, η μπάλα έφυγε άουτ.
40′ Σουτ του Γαρυφαλλόπουλου, η μπάλα πολύ μακριά από τα δοκάρια του Αλυσανδράτου.
41′ Ο Μέτσε έπιασε τη σουτ, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαγόρα.
45′ Τετ α τετ του Γαρυφαλλόπουλου με τον Αλυσανδράτο, ο τερματοφύλακας του Διαγόρα απέκρουσε, το ριμπάουντ πήρε ο Ματθαίου, ο οποίος από πλάγια δεν κατόρθωσε να σουτάρει “πιάνοντας αέρα”.
58′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από τροφοδότηση του Δεμηρτζόγλου από δεξιά στον Σαμανίδη, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Τζήμα και έκανε το 0-1 για τον Διαγόρα.
65′ Ο Σαμανίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μυλωνάς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
68′ Ο Αλυσανδράτος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σουτ του Κορέτα, προ του Κόλα.
73′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Γαρυφαλλόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
78′ Σουτ του Σαμανίδη από καλή θέση, η μπάλα έφυγε πολύ μακριά από τα δοκάρια της Νίκης.
79′ Ο Κόλα έκανε τη σέντρα αλλά το πλασέ του Νικλητσιώτη ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του Αλυσανδράτου.
88′ Γυριστό σουτ του Κορέτα, ο Αλυσανδράτος μπλόκαρε τη μπάλα.
90’+5′ Παπαδήμας και Γεωργίου αντίκρυσαν τις δεύτερες κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκαν, με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.
90’+6′ Εκτέλεση φάουλ του Πετράκου, η μπάλα έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Ζαμπάλας (Ηπείρου) με βοηθούς τους Δόσκορη και Λιτοσελίτη (Φθιώτιδας).

Εκτός από τις αποβολές των Παπαδήμα (Νίκης Βόλου) και Γεωργίου (Διαγόρα Σεβαστής) με δυο κίτρινες-κόκκινες κάρτες, παρατηρήθηκαν ακόμη με κίτρινες κάρτες οι Σαμανίδης και Γεωργίου του Διαγόρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης (66′ Κορέτα), Αλεξανδρής (46′ Κόλα), Βέργος, Μέτσε, Πετράκος, Ματθαίου, Σκοπελίτης, Γαρυφαλλόπουλος (75′ Νικλητσιώτης).
Στον πάγκο: Ράπτης, Βουρδάκης, Χουζούρης, Τσιανάκας.
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Γεωργίου, Δημητρίου, Αβραμίδης (46′ Τερζής), Δημητρουλόπουλος, Δεμηρτζόγλου (80′ Χατζηκωνσταντίνου), Μίχος, Μυλωνάς, Κατσιαμήτας (55′ Σαμανίδης), Καράμπελας
Στον πάγκο: Κουμπούλα, Καλουσίδης, Τσαγκαράκης, Λαγδάρης.

πηγή: goalpost.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This