Επιλογή Σελίδας

Την άνοδο του στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε η ομάδα του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη μετά το ισόπαλο εντός έδρας 0-0 με τον Πιερικό Ρυακίων σε ένα κλειστό παιχνίδι οπου οι ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και απο τις δύο ομάδες.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Οκουτσόγλου.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να πέρνουν τα ηνία του αγώνα, να έχουν τις ευκαιρίες να σημειώσουν κάποιο τέρμα όμως στάθηκαν άτυχοι με τον συνήθη ύποπτο Βαγγέλη Καλαϊτζίδη “στράχαν” να βρίσκει απέναντι του σε καλή μέρα τον Ναζαρίδη και παρότι αγωνιζόταν απο το 49′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χ. Αλεμπούμπα, με απευθειας κόκκινη κάρτα, όπως την αντίκρισε και ο Μποταΐτης στο φινάλε.
Για την ομάδα των Ρυακίων η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη καθώς πρωταρχικός τους στόχος ήταν η είσοδος τους στα PLAY OFF.
Έτσι μετά απο την περίοδο 1999-2000 ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη του Γ. Μαρένα πανηγυρίζει την άνοδό του στην Α’ κατηγορία την Ένωσης μας.

Το “φιλμ” του αγώνα
7΄ Δυνατό σουτ του Κουσουρή Π. απέκρουσε ο Τάσος Οκουτσόγλου και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
20΄ Σουτ του Καλαιτζίδη απο καλή θέση η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ.
Λίγο πρίν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Καλαιτζίδης αστόχησε απο ευνοική θέση.
49′ Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αλεμπούμπας για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μπαμπατζιάνη.
52′ Σε φάση διαρκείας το σουτ του Γιώργου Εφραιμίδη μέσα απο την περιοχή αποκρούστηκε απο σώματα των αμυντικών των Ρυακίων.
55΄ Επικίνδυνη κεφαλιά του Κουσουρή έπειτα απο σέντρα του Γκοντάνη απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Οκουτσόγλου.
61′ Ανεπανάληπτο τετ α τετ του Καλαϊτζίδη ο οποίος πλάσαρε, όμως ο Ναζαρίδης έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.
72΄ Το φαλτσαριστό φαουλ του Μποταΐτη εξουδετέρωσε για άλλη μια φορά ο Οκουτσόγλου.
90΄ Ο Οκουτσόγλου είπε και πάλι όχι σε απειθείας εκτέλεση φαουλ του Μποταΐτη απο το ημικύκλιο της περιοχής στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
90’+2′ ο Ηλίας Μποταΐτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα διότι σε φυσική διακοπή έπιασε αντίπαλο απο τον λαιμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Συμεωνίδης με βοηθούς τον Κεσίδη και τη Δ. Τσικλητάρη. 4ος διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Β. Εφραιμίδης, Χρηστίδης, Αλεμπούμπας, Χειμώνας, Μυρωτής, Μπαράς (90’+3′ Λαζίδης), Γ. Εφραιμίδης, Χρυσόπουλος (83′ Δημόπουλος) Χαρεϊσβίλι (54΄ Υφαντίδης ), Καλαϊτζίδης.
Πιερικός Ρυακίων: Ναζαρίδης, Αν. Συρόπουλος (76′ Αδαμίδης ), Κουσουρής, Κ. Παρμακτσίδης, Στέφος, Μποταΐτης, Μάνης, Χ. Κακάνης, Γκοντάνι (80′ Κεραμιδάς ), Μπαμπατζιάννης, Λιοτήρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This