Επιλογή Σελίδας

Την άνοδό του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζει ο Αετός Καταλωνίων, ο οποίος στο πλαίσιο των πλέι οφ ανόδου της Β’ κατηγορίας επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-2 της 25ης Μαρτίου.

Το δρόμο της ανόδου “άνοιξε” στο 15′ ο Σκούφας, ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από τον Παπαγιάννη κι αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Η ομάδα της 25ης Μαρτίου ισοφάρισε σε 1-1 στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαρμάζη.
Ο Αετός πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 στο 35′ με πέναλτι του Σκούφα, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Στο 40′, μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη, ο Σκούφας έδωσε με το κεφάλι για τον Παπαγιάννη, ο οποίος με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
Η 25η Μαρτίου προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 80′ με τον Δημητρίου να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Κουτσικανίδη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ντασιόπουλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Δεληγιαννίδης, Α. Γαλάνης, Α. Κουτσιαρής (75′ Δούλαλας), Γ. Κουτσιαρής, Γκόγκος, Ιωάννου, Λυκόπουλος (80′ Γ. Γαλάνης), Καραγκιόζης, Σκούφας, Παπαγιάννης (70′ Παπαγεωργίου), Δ. Λάζος.
ΑΜΣ 25η Μαρτίου: Τρύφων, Τσαλταμπάς, Γκίνας, Καραγκούνης, Τρόκα, Δημητρίου, Χαρτοματζίδης, Βαρμάζης, Ουσταμπασίδης, Γούτσιος, Λαράκου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This