Επιλογή Σελίδας

Στα όριά τους έχουν φθάσει οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Πιερικού εξαιτίας της…στάσης πληρωμών που συνεχίζεται παρά την αλλαγή στον προεδρικό θώκο και την ανάληψη του “τιμονιού” από τον Παναγιώτη Διακουμάκο που διαδέχθηκε τον Τάσο Σαραηλίδη, με αποτέλεσμα αρκετοί εξ αυτών να μη λάβουν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης!
Η δέσμευση του νέου προέδρου στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη για εξόφληση των τρεχουσών οικονομικών υποχρεώσεων σε διάστημα δέκα ημερών από την ανάληψη της προεδρίας σύμφωνα με την οποία τα μέλη της διοίκησης έδωσαν “ψήφο εμπιστοσύνης” σε αυτόν, δεν έχει υλοποιηθεί ως τώρα, με τη…διορία να εκπνέει μεθαύριο Πέμπτη.

Σε περίπτωση που δε βρεθεί λύση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά όσον αφορά στο διοικητικό κομμάτι αφού τίθεται εν αμφιβόλω το μέλλον Διακουμάκου στην “κεφαλή” του συλλόγου (με έκτακτη Γ.Σ. για εκλογή νέου Δ.Σ. στο…βάθος) αλλά και στο αγωνιστικό μέρος, μιας και όσα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν λαμβάνειν χρήματα, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή, ως έσχατο μέσο πίεσης για να εξασφαλίσουν ό,τι δικαιούνται. Το ρεπό της Τετάρτης αναμένεται να λειτουργήσει ως προσωρινή “βαλβίδα αποσυμπίεσης”, με τις εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές να αναμένονται την Πέμπτη.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή είναι προγραμματισμένο το τελευταίο παιχνίδι του Πιερικού για φέτος, στην Κέρκυρα με τον ουραγό Αστέρα Πετριτή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This