Επιλογή Σελίδας

advertisement_trellopoulos

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαϊου 2017.

Στην Λευκάδα, όπου η Πύδνα Κίτρους θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Γκιάφης, με βοηθούς τους Χρήστο Κουτρουμάνο και Νικόλαο Τσιλία από την Αιτωλοακαρνανία και παρατηρητή τον Ιωάννη Μέριανο από την Κέρκυρα.

Στο Βατάν, όπου αναμετρώνται Ο Διαγόρας Σεβαστής με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, θα σφυρίξει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Πέτρο Πάτρα και Αναστάσιο Φράγιο από την ΕΠΣ Μακεδονίας και παρατηρητή τον Ιωάννη Καλύβα από την Ευρυτανία.

Στον Κέρκυρα, την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πιερικό και τον Αστέρα Πετριτή θα διευθύνει ο Μιχαήλ Ρίππης με βοηθούς τους Ηλία Γκαρτσονίκα και Άγγελο Τσόγκα από την Πρέβεζα, με παρατηρητή τον Νικόλαο αθανασίου από την Θεσπρωτία.

Τέλος, στην Άρτα, όπου ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας θα αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη, ορίστηκαν ο Ιωάννης Πάνου, με βοηθούς τους Κοσμά Γιώτη και Γεώργιο Παπαλαζάρου από την ΕΠΣ Ηπείρου και παρατηρητή τον Αναστάσιο Χριστοδούλου από την Ημαθία.

Αναλυτικά:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This