Επιλογή Σελίδας

Στον χώρο των eSports εισέρχεται το πρωτάθλημα μοτοσυκλετών MotoGP, καθώς γνωστοποιήθηκε πως ξεκινάει άμεσα η ηλεκτρονική μορφή του, που θα φέρει το όνομα  MotoGP™ eSport Championship. Πολλοί οι χορηγοί που θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο αθλητισμός έχει αποκτήσει ένα ακόμα παρακλάδι, το οποίο είναι συνυφασμένο με την τεχνολογική εξέλιξη. Τα eSports έχουν μπει πλέον στα σχέδια όλων των μεγάλων αθλητικών οργανισμών και πλέον σε αυτά θα ανήκει και το MotoGP.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που ελέγχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος, Dorna Sports, υλοποιούνται άμεσα τα σχέδιά της, για ένα πρωτάθλημα eSports. Οι επίδοξοι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού παιχνιδιούMotoGP ’17 της εταιρείας Milestone, να παίξουν τους προκριματικούς αγώνες, μέσω των οποίων οι νικητές θα βρεθούν στην τελική φάση, στις εγκαταστάσεις της πίστας της Βαλένθια.

Όλα αυτά αποκλειστικά μέσω της παιχνιδομηχανής της Sony, PlayStation 4. Ο τελικός νικητής του παρθενικού MotoGP eSport Championship θα φύγει με ένα ολοκαίνουργιο αμάξι BMW M240i, προσφορά της εταιρείας, που αποτελεί και έναν εκ τω χορηγών του εγχειρήματος αυτού. Η συνέχεια πάντως, δηλαδή το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς, θα είναι εμπλουτισμένο με περισσότερους γύρους και φυσικά περισσότερους παίκτες.

Η επιθυμία χορηγών του MotoGP να στηρίξουν το νεοσύστατο ηλεκτρονικό πρωτάθλημα ήταν το σημαντικότερο κομμάτι της υπόθεσης, καθώς κολοσσοί όπως η BMW, Michelin, Red Bull και Tissot θα αποτελέσουν εμπορικοί συνεργάτες του MotoGP eSport Championship!

Πηγή: Sport and Business

Pin It on Pinterest

Shares
Share This