Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Διαγόρας Σεβαστής, υποδεχόμενος τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο γήπεδο του Βατάν (15.30) σε μια αναμέτρηση στην οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η ομάδα της Πιερίας η οποία αν και…πρωτάρα στην κατηγορία όχι μόνο εξασφάλισε τη σωτηρία της αλλά για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν είχε πορεία πρωταθλητισμού, είναι αδιάφορη βαθμολογικά καθώς μοναδικό διακύβευμα είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης από την οποία απέχει έναν βαθμό. Αντίθετα, ο Εθνικός Φιλιππιάδας “καίγεται” για τη νίκη καθώς με ένα τέτοιο ενδεχόμενο εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι θα γίνει στον αγώνα της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά και στο Ιστιαία – Αμβρακία Κωστακιών.
Τα δεδομένα αυτά όμως δεν αποπροσανατολίζουν τον Κώστα Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουν στη 19η νίκη τους στη σεζόν στην οποία ο Διαγόρας έδειξε ότι δε χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο.
Ο νεαρός τεχνικός αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα απουσιών καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τάχο που αναρρώνει από επέμβαση αποκατάστασης χιαστού αλλά και τους τιμωρημένους Ρωμανίδη, Γεωργίου, Καράμπελα, Μίχο και Καρατζάογλου! Έτσι, οι παίκτες που περιλαμβάνονται στα πλάνα του Παπαδόπουλου είναι μόλις δεκαέξι, ο τερματοφύλακας Αλυσανδράτος και οι Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Λαγδάρης, Αβραμίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Κατσιαμήτας, Σαμανίδης, Τερζής, Καλουσίδης, Κουμπούλα, Τσαγκαράκης, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος, Μυλωνάς και Δημητρουλόπουλος.
Tον αγώνα θα διευθύνει ο Γκορτσίλας με βοηθούς τους Πάτρα και Φράγιο (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This