Επιλογή Σελίδας

Προσπάθησε αλλά “λύγισε” στην Άρτα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και γνώρισε την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 4-2 στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κάτι που σήμανε και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Παρά το γεγονός ότι οι Αρτινοί προηγήθηκαν μόλις στο 1′ με τον Ευαγγέλου και στο 25′ ο Κουσίδης έκανε το 2-0, ο Αχιλλέας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να μειώσει με τον Σκέντο στο 40′ ενώ στο 42′ ισοφάρισε με πέναλτι του Πετρουζέλη. Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του Ηλία Βάλη “έψαξαν” το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και ίσως την παραμονή όμως ο Χαρτσιάς αποδείχθηκε “δήμιος”΄της ομάδας της Πιερίας και αφού έκανε το 3-2 στο 75′, “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του Νίκου Θεοδοσιάδη στο 85′, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.
Ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε από τον Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα

1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Ευαγγέλου πήρε τη μπάλα από τον Μπεκατώρο, εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση της άμυνας του Αχιλλέα και με πλασέ έκανε το 1-0.
4′ Κεφαλιά του Λαζαρίδη, η μπάλα ψηλά άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
8′ Μετά από τροφοδότηση του Μπεκατώρου, ο Κουσίδης έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Αχιλλέα.
9′ Τετ α τετ του Χαρτσιά με τον Κούζα, έπειτα από μπαλιά του Ευαγγέλου, ο γκολκίπερ του Αχιλλέα με τη βοήθεια και του δοκαριού γλίτωσε την εστία του.
22′ Σουτ του Κουσίδη μετά από πάσα του Μπεκατώρου, η μπάλα έφυγε άουτ.
25′ ΓΚΟΛ! 2-0: Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν νέο λάθος της άμυνας της ομάδας της Πιερίας και μετά από γύρισμα του Μπεκατώρου με πλασέ του…πεσμένου Κουσίδη έφτασαν στο 2-0.
40′ ΓΚΟΛ! 2-1: Σέντρα του Πετρουζέλη από αριστερά, κεφαλιά του Σκέντου και 2-1 για τον Αχιλλέα.
42′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Καμπερίδης κέρδισε πέναλτι για την ομάδα της Πιερίας σε ανατροπή από τον Καψάλη με τον Πετρουζέλη να το εκτελεί και φέρνει το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2.
47′ Σουτ του Μανίκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή έπειτα από βολέ του Κούζα, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρούτσου.
58′ Σουτ του Καψάλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Αχιλλέα, ο Κούζας απέκρουσε εντυπωσιακά.
60′ Δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπεκατώρου, η μπάλα έφυγε άουτ.
70′ Εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
74′ Σουτ του Καμπερίδη, μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.
75′ ΓΚΟΛ! 3-2: Ο Γυφτοκώστας έκανε τη σέντρα για τον Καραϊσκάκη με τη μπάλα να καταλήγει στον Χαρτσιά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Αχιλλέα και με πλασέ έκανε το 3-2.
81′ Πάσα-τακουνάκι του Γούλα για τον Χαρτσιά και σουτ του τελευταίου, μπλόκαρε ο Κούζας.
85′ ΓΚΟΛ! 4-2: Ο Χαρτσιάς τελικός αποδέκτης μετά από συνδυασμό με Ευαγγέλου και Γούλα σε αντεπίθεση για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη “έγραψε” το τελικό 4-2.
90’+ Αποβολή του Παγωνίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πάνος με βοηθούς τους Γιώτη και Παπαλαζάρου (Ηπείρου).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Βελέτης (46′ Κόλλινς), Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος (70′ Γυφτοκώστας), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Κουσίδης (80′ Γούλας), Καψάλης, Ευαγγέλου.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ηλίας Βάλης): Κούζας, Λάιος, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης (55′ Τοπάλι), Παπαδόπουλος, Πετρουζέλης, Λαζαρίδης, Καμπερίδης, Δημηνάς (55′ Φωκαΐδης), Μανίκας (81′ Καραμανώλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This