Επιλογή Σελίδας

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Πύδνα Κίτρους, η οποία έχασε στη Λευκάδα με 2-1 από τον Τηλυκράτη στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα του Κίτρους τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας, σε μια σεζόν στην οποία υπήρχαν πρωταγωνιστικές βλέψεις, όμως οι Κιτριώτες τέθηκαν αρκετά νωρίς εκτός στόχων.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Μακρυγιάννη ενώ το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με πλασέ του Περιστέρη. Ενδιάμεσα η Πύδνα είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαμουηλίδη με δυο κίτρινες κάρτες. Στο β’ μέρος η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 75′ με εκτέλεση φάουλ του Δήμα.
Ο Τηλυκράτης ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών των Μπουρδούβαλη και Μακρυγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Ορφανός, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Καταγής, Μπαλί, Περιστέρης (76′ Παπακωνσταντής), Κτενάς, Γεωργάκης, Σιδέρης (86′ Βρεττός), Μακρυγιάννης (52′ Κοντογιάννης).
Πύδνα Κίτρους (Διονύσης Τοκατλίδης): Παπατολίκας (58′ Καραγκούνης), Ανδρικόπουλος, Τουλίκας, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Πιαστόπουλος, Γ. Κυπαρρίσης (87′ Γούτσιος), Δήμας, Κωστίκος, Ν. Κυπαρρίσης, Ντόσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This