Επιλογή Σελίδας

Γιώργος Γιάννος (προπονητής Εθνικού Φιλιππιάδος): “Καλησπερίζοντας όλους σας εύχομαι στον προπονητή και την ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής καλό καλοκαίρι και του χρόνου ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την παραμονή στην κατηγορία. Η εικόνα που δείξαμε όπως και στα τελευταία παιχνίδια είναι ότι δεν βάζουμε γκολ. Φτάσαμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να παίζουμε την κατηγορία. Έχουμε ευκαιρίες αλλά η αίσθηση μου είναι ότι δεν βάζουμε γκολ. Ο Διαγόρας έχει την εμπειρία και πήρε δίκαια τη νίκη. Εύχομαι κανένας προπονητής να μη ζήσει αυτό που έζησα εγώ φέτος. Πιστεύω ότι δίκαια υποβιβάστηκαν ο Αστέρας Πετριτή και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας”.

Κώστας Παπαδόπουλος (προπονητής Διαγόρα Σεβαστής): “Αρχικά χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. Θα ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί μου αφιέρωσαν τη σημερινή νίκη. Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον κ. Συμεωνίδη και τον κ. Κωνσταντινίδη, για την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Πρωταγωνιστές σε μια ομάδα είναι πάντα οι παίκτες. Αλλά και να ευχαριστήσω τον Γιώργο Τριανταφύλλου που ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή. Είχαμε πολύ καλή χημεία. Να δώσω συγχαρητήρια στον «Μπόνιεκ» Σάκη Κωτσιόπουλο, που ήταν δίπλα μου και με στήριξε με την εμπειρία του. Ευχαριστώ τον κ. Θεοχάρη που ήταν ο αφανής ήρωας, κάνοντας τα πάντα και του αξίζει με το παραπάνω. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Κλείνοντας, ενώ το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένας αδιάφορος αγώνας, εμείς παίξαμε για τη φανέλα. Ο Διαγόρας έπαιξε σήμερα με μικρά παιδιά στη σύνθεσή του και έδειξε ότι στηρίζει τα νιάτα.Εχω δίπλα μου τον Κούμπουλα που δείχνει ότι κουβαλάει πολλά χρόνια μέσα στο γήπεδο, αν και νεαρός στην ηλικία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους, αλλά σπουδαίους φιλάθλους μας. Σήμερα έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, αλλά ήμασταν εμείς πιο αποτελεσματικοί. Δίκαια πήραμε τη νίκη. Ευχαριστώ και όλους εσάς τους αθλητικογράφους που ήσασταν μαζί μας όλη τη χρονιά. Να συγχαρώ το συνάδελφο και του εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιστροφή. Για μας την ερχόμενη Τρίτη ολοκληρώνεται η χρονιά και οι παίκτες θα φύγουν για διακοπές”.

Φίλιππος Στουπας (ποδοσφαιριστής Εθνικού Φιλιππιάδας): “Να συγχαρώ για τη νίκη του τον αντίπαλο. Εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου γιατί πήρα χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδι Γ΄Εθνικής”.

Κρίστι Κούμπουλα: (ποδοσφαιριστής Διαγόρα Σεβαστής): “Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη νίκη. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον άτυχο συμπαίκτη μας Σωτήρη Τάχο που τραυματίστηκε”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This