Επιλογή Σελίδας

Τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία στην παλαιά και τη νέα διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας, στους προπονητές των ερασιτεχνικών σωματείων αλλά και στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων Νέων και Παίδων εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Αμανατίδης.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του: ”Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις 2 διοικήσεις με τις οποίες συνεργάστηκα φέτος, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και συνεχίζουν να μου δείχνουν. Επίσης να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στις υποχρεώσεις των Μεικτών φέτος. Ήταν όλοι τους άριστοι στη συμπεριφορά και την αγωνιστική τους προσπάθεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους τους προπονητές, για την συνεργασία μας και τη συνεννόηση. Με την συμπεριφορά τους μου έδειξαν ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, για το κοινό καλό όλων. Τέλος να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλοι για τα παιδιά τους.
Ένα μεγάλο προνόμιο του ανθρώπου είναι η επικοινωνία, να ακούς, να μελετάς, να επεξεργάζεσαι, να φιλοσοφείς, να σχηματίζεις άποψη και γνώμη, να προσπαθείς,να συνεργάζεσαι, να δημιουργείς την προσωπικότητα σου. Μόνο έτσι υπάρχει εξέλιξη, μόνο έτσι γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι, μόνο έτσι πηγαίνουμε μπροστά σαν κοινωνία και σαν έθνος. Όλοι μαζί ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, άλλωστε το έχει δείξει η ιστορία πολλές φορές στο παρελθόν. Το παρόν και το μέλλον είναι καθαρά θέμα δικό μας ! ! !”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This