Επιλογή Σελίδας

Ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γιάννης Νιώπας μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδεχόμενο να ενωθούν όλες οι ποδοσφαιρικές δυνάμεις τη Πιερίας.

Ανέφερε επίσης πως ο ίδιος είναι θετικός σε μια τέτοια κίνηση και πως η εν λόγω συνένωση είναι αναπόφευκτη καθώς οι καταστάσεις οδηγούν εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Είστε κοντά στο να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του ποδοσφαίρου της Πιερίας;

«Εδώ και δύο χρόνια μερικοί προσπαθούμε να ενώσουμε όλες τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Πιερίας, συζητάμε πάρα πολύ συχνά. Υπάρχουν άτομα που θα ήθελαν πάρα πολύ αυτή την κίνηση, η οποία θα έχει υγεία, δύναμη και ανταπόκριση από τον κόσμο. Αργά ή γρήγορα οι καταστάσεις οδηγούν σε μία συνένωση, τώρα πότε θα γίνει, θα δούμε. Δεν μπορεί η Πιερία να έχει πέντε ομάδες στη Γ΄ Εθνική και μία στη Β’. Δεν βοηθάει κανέναν αυτό το πράγμα. Μια μεγάλη κίνηση θα ήταν ότι καλύτερο για το νομό αλλά και το ποδόσφαιρο. Ο Πιερικός ήταν ένα τεράστιο όνομα, απλά τα τελευταία χρόνια είναι σε λήθαργο. Τώρα αν βρεθούν κάποιοι που έχουν όρεξη για δουλειά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, εγώ δεν είμαι αντίθετος».

Αυτό το πράγμα το συζητάτε όλες οι ομάδες;

«Όχι όλες ακριβώς. Δεν είναι μόνο ομάδες, αλλά και άνθρωποι που αγαπάνε τον αθλητισμό και θέλουν μια δυνατή ομάδα στη Β’ και γιατί όχι και στην Α‘ Εθνική».

Έχει συμμετοχή και η νέα τάξη πραγμάτων μέσω της ΕΠΣ Πιερίας όπου υπάρχει και μια αλλαγή και με τον κ. Συμεωνίδη;

«Είναι πολλοί που προσπαθούν, όχι μόνο από την τωρινή ένωση αλλά και μέλη της προηγούμενης. Μακάρι να βγει κάτι. Μακάρι να μαζευτούν τα δικά μας παιδιά που είναι πάρα πολλά και μεγάλα ταλέντα κάτω από μια ποδοσφαιρική στέγη. Προκειμένου να συμβεί αυτό, είμαι διατεθειμένος να παραχωρήσω το 60-70% των μετοχών μου, γιατί απλά πιστεύω σε αυτό. Είναι κρίμα ο νομός μας να μην έχει μια ομάδα ορόσημο. Η ισχύς εν τη ενώσει, έλεγα πάντα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This