Επιλογή Σελίδας

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Τρελλόπουλος, με ανάρτησή του στο facebook ευχαρίστησε παίκτες και προπονητές που πέρασαν από την ομάδα. Παράλληλα, άφησε αιχμές για διαιτησία και άλλες ομάδες που πολέμησαν τον Αχιλλέα. Ωστόσο, κατέληξε πως τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Και κάπου εδώ το παραμύθι μας έφτασε στο τέλος και ήρθε η στιγμή της αλήθειας. Από τον Σεπτέμβριο έως και χθες είδα μια ομάδα με πάθος, ψυχή και θέληση σε κάθε παιχνίδι, είδα από τον μεγαλύτερο έως και τον μικρότερο να είναι το ίδιο, είδα ένα σπάνιο πράγμα για τα ποδοσφαιρικά αποδυτήρια, να μην υπάρχει ποτέ μα ποτέ η λέξη ρουφιανιά, μεγάλο πράγμα για μια ομάδα! Είδα όμως ένα απίστευτο κυνηγητό από την πρώτη έως και την τελευταία αγωνιστική, είτε από διαιτητές να μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε γραφικοί, είτε από ομάδες του νομού, είτε από άλλες αδιάφορες ομάδες, ε ναι λοιπόν όλοι μαζί τα καταφέρατε! Δεν τα λέω όλα αυτά για να αποφύγω της ευθύνες που μου αναλογούν για τον υποβιβασμό και φυσικά έχουμε τις πιο πολλές, ούτε για να χρυσώσω το χάπι. Τα γράφω όλα αυτά για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έδιναν σε κάθε αγώνα την ψυχή τους, είτε ήταν από εδώ είτε από έξω! Που πάλευαν όλα τα παιχνίδια στα ίσια χωρίς ποτέ να τους χαρίσουν τίποτα. Μάλιστα στα 25 παιχνίδια υπήρχαν λάθη διαιτητικά! Αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον και εκεί θα μείνουν!

Θέλω να ευχαριστήσω από την πλευρά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν, από τον μεγαλύτερο έως τον μικρότερο, γιατί εκτός από ποδοσφαιριστές κάποιες στιγμές έπαιζαν και άλλους ρόλους και είναι τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο έως σήμερα! Και αν κάποιον πίκρανα ή στεναχώρησα, ζητώ δημόσια συγγνώμη! Στο ποδόσφαιρο μένουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις και κάνεις μόνο καλές φιλίες! Θέλω να ευχαριστήσω τους τέσσερις προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους φέτος, τον Νίκο Θεοδοσιάδη την Ανθούλα Σαββίδου, την πρώτη γυναίκα προπονητή στην Ελλάδα, που ανέλαβε ένα δύσκολο κομμάτι. Τον Δημήτρη Παπαγιαννούλη και τον Ηλία Βάλη, ειδικά τους δυο τελευταίους. Τον Δημήτρη και τον Ηλία που κάθε Κυριακή έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά αυτό που έπρεπε να κάνουν το έκαναν σε κάθε παιχνίδι, και τους αξίζουν πολλά μπράβο για την δουλειά που έβγαλαν στην πιο άσχημη περίοδο της ομάδας, πρώτα άνθρωποι και μετά προπονητές και οι τέσσερίς τους!

Για το τέλος άφησα σκόπιμα έναν ξεχωριστό άνθρωπο ένα υπόδειγμα επαγγελματία, τον Πάνο Νάση, που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά. Φίλε Πανάγο, σε ευχαριστώ για τα όσα μας δίδαξες είτε μέσα στο γήπεδο, είτε εμάς από έξω έχοντας τεράστια εμπειρία! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου του φιλάθλους της ομάδας που σε όλα τα ματς έδωσαν το παρών! Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό! Τα καλύτερα έρχονται! #forza axilleas».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This