Επιλογή Σελίδας

Το A’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και κήρυξε άκυρες σχεδόν όλες τις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ!

Σε φιάσκο άνευ προηγουμένου οδεύει η υπόθεση του σκανδάλου των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011, γνωστή και ως «Koriopolis».
 
Όπως είχαμε αναφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα, η εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου, είχε προτείνει να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις περί ακυρότητας των συνομιλιών των οποίων η απομαγνητοφώνηση δεν φέρει υπογραφή από τον υπάλληλο που την έκανε.
 
Την Τρίτη (23/5) το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως και έκρινε πως δεν πρέπει να ληφθούν υπόψιν και να κηρυχτούν άκυρες (σχεδόν) όλες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ!
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη το κατηγορητήριο γίνεται εξαιρετικά… ελαφρύ για τους περισσότερους εκ των 84 κατηγορουμένων που αναμένεται να απαλλαχθούν ή να πέσουν στα μαλακά!
 
Η απόφαση προκαλεί τεράστια αίσθηση, με δεδομένο μάλιστα ότι στο πρώτο δικαστήριο για την ίδια υπόθεση («μικρό Koriopolis» με Ψωμιάδη, Θ. Μητρόπουλο, Ριαβόγλου κλπ), οι ενστάσεις είχαν απορριφθεί και οι συνομιλίες είχαν ληφθεί υπόψη στο σύνολό τους.

ρεπορτάζ: Άρης Ασβεστάς-sdna

Pin It on Pinterest

Shares
Share This