Επιλογή Σελίδας

Το διπλό σκιφ ελαφριών βαρών, ήταν το πρώτο ελληνικό πλήρωμα που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας, που διεξάγεται στο Ράσιτσε της Τσεχίας.

Οι δύο Έλληνες κωπηλάτες ολοκλήρωσαν στη δεύτερη θέση του δεύτερου επαναληπτικού με επίδοση 6:32.850 πίσω από τους Βρετανούς Τσέιμπερς και Φλέτσερ που έκαναν 6:31.100 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά. Γιάνναρος και Μαγδανής αγωνίζονται αύριο στην 6η διαδρομή του πρώτου ημιτελικού, στις 12:04.

H νεανική τετράκωπος των ανδρών με τους Άγγελο και Απόστολο Γιάννατζη, Στέφανο Ντούσκο και Νίνο Νικολαϊδη δεν τα κατάφεραν και με την τέταρτη θέση που κατέλαβαν (περνούσαν οι τρεις) με 6:24.470 θα αγωνιστούν στον τελικό Γ.

Εκτός ημιτελικών έμεινε και ο Λευτέρης Κόνσολας που αγωνίστηκε στη δεύτερη σειρά των επαναληπτικών στο ελαφρύ σκιφ ανδρών και με 7:23.520 ήταν 5ος, με τους τρεις πρώτους να παίρνουν την πρόκριση.

Mεγάλη προσπάθεια κατέβαλε ο Βασίλης Αγγελόπουλος στο σκιφ, όμως έμεινε στην 4η θέση της τρίτης επαναληπτικής σειράς και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, καθώς οι «εκλεκτοί» από κάθε ρεπεσάζ είναι δύο. Ο Έλληνας κωπηλάτης ολοκλήρωσε σε 7:27.86.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This