Επιλογή Σελίδας

Εξαιρετική ήταν η ελληνική παρουσία την πρώτη μέρα του γκραν πρι ποδηλασίας πίστας που διεξάγεται στη Μόσχα, με τον Χρήστο Βολικάκη να αποτελεί σταθερή αξία και το Σωτήρη Μπρέτα με τον Νίκο Παγώνη να είναι η ευχάριστες έκπληξεις.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο γκραν πρι της Τούλα που του χάρισε δύο χρυσά μετάλλια (σκρατς, όμνιουμ), ο Χρήστος Βολικάκης συνέχισε τους αγώνες του στη Ρωσία, συμμετέχοντας στο γκραν πρι της Μόσχας όπου το επίπεδο είναι ακόμα υψηλότερο. Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε στο σκρατς και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Καζακστανό Νικίτα Πανασένκο, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ρώσος Μάξίμ Πισκούνοφ.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε και ο Νίκος Παγώνης που συμμετείχε στην ατομική χρονομέτρηση 1000μ. χάνοντας για λίγο το χρυσό από τον Αλεξάντρ Ντουπτσένκο. Ο Έλληνας ποδηλάτης ολοκλήρωσε σε 1:02.735 με τον Ρώσο να κάνει 1:02.084.

Το χρυσό που έχασε ο Παγώνης το πήρε ο Σωτήρης Μπρέτας που αγωνίστηκε στο κέιριν. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πρώτος αφήνοντας πίσω του τους Ρώσους Αλεξέι Νόσοφ και Αλεξάντρ Ντουπτσένκο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This