Επιλογή Σελίδας

Με δυναμική συμμετοχή της Ελλάδας διεξήχθη το Σάββατο 27 Μαΐου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aqiathlon στην Μπρατισλάβα. Στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας οι αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου συμμετείχαν τόσο στις κατηγορίες elite όσο και στα Age Groups, τιμώντας με την παρουσία τους τα ελληνικά χρώματα.

Συγκεκριμένα, στις κατηγορίες Elite που έχουν και τον πιο δυνατό συναγωνισμό, ο Νίκος Γουϊλτζεκ ήταν 17ος στους Άνδρες και ο Γιώργος Λάβδας 26ος στους εφήβους.

Στις κατηγορίες Age Group, το χάλκινο μετάλλιο κατήκτησε η Κατερίνα Σάπαρη που ήταν 3η στην ηλικιακή κατηγορία 25-29 ετών. 10ος ήταν ο Μιχάλης Χιντζιάδης στην κατηγορία 30-34 ετών και 8η η Νταϊαν Βάτη στην κατηγορία 50-54 ετών.

Την ομάδα συνόδεψε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Ε.Ο.ΤΡΙ. Αλέξης Γκέλης, ο οποίος μάλιστα ήταν και μέλος της τεχνικής επιτροπής της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα αποκόμισε τα εύσημα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου, για την παρουσία και τη συνέπεια της σε άλλη μια μεγάλη ευρωπαική διοργάνωση multisport και οι αθλητές μας πλέον βάζουν στόχο τους επόμενους εντός κι εκτός Ελλάδος.

Wiltzek

 

Lavdas

 

Chintziadis

 

Vatis

 

AG team

Pin It on Pinterest

Shares
Share This