Επιλογή Σελίδας

Αν δεν προκύψει αλλαγή διοίκησης σε ενδεχόμενη γενική συνέλευση (και γίνει μόνο απολογισμός), ο νυν τεχνικός διευθυντής του Πιερικού, ο πολύπειρος Σταύρος Διαμαντόπουλος, μίλησε στην Arena Press για το πλάνο που εκπονεί για τους Κατερινιώτες, μαζί με τον πρόεδρο, Παναγιώτη Διακουμάκο.

Ο καταξιωμένος γηγενής προπονητής ανέφερε:

«Ο κόσμος χόρτασε ψέμα τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να προχωρήσουμε οργανωμένα και με διαφάνεια, με ένα σκεπτικό αναβάθμισης. Δεν ζητάμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, αλλά πρώτα να δει και μετά να έρθει. Να μην έρχεται και μετά να είναι χαλασμένος όλη την εβδομάδα. Προσωπικά, δεν θα συμβιβαστώ με όσα δεν πρέπει, θα είμαι στρατιώτης και θεματοφύλακας της ομάδας, την πονάω, θα λειτουργώ ως ασφαλιστική δικλείδα!

Είναι ιδέα ο Πιερικός, χρειάζεται ψυχή, όχι επιφανειακές λύσεις, δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Με ενοχλεί η ανοργανωσιά των τελευταίων ετών. Θα επενδύσουμε σε μια παραγωγική διαδικασία, ανάπτυξη επικοινωνίας, ενώ και ο πρόεδρος κ. Διακουμάκος, θα επιβλέπει αξιοκρατικά τις επιτροπές που θα συσταθούν, με οικονομολόγο, δικηγόρο και υπεύθυνους μεταγραφών. Σύντομα θα μπούμε σε ρυθμούς μεταγραφών, γηγενών αλλά και εκτός Πιερίας. Οργανωνόμαστε εκ βάθρων, για να βρούμε το δρόμο μας. Αν η διοίκηση μου το ζητήσει, ίσως αναλάβω και προπονητής, ειδάλλως θα συναποφασίσουμε μαζί τον κατάλληλο για το πόστο, εργατικό, επιστήμονα, τεχνοκράτη.

Στον Πιερικό ανδρώθηκα και οφείλω να προσφέρω. Ως το τέλος της χρονιάς, είμαι και στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς οικονομικά. Να είμαστε αξιόπιστοι, να μην αργούμε στις πληρωμές, να μην τάζουμε και μετά χρωστάμε. Οδηγός θα είναι το νοικοκυριό, όσο είμαι εδώ, θα ανοίγουμε τα φτερά μας όσο μπορούμε, δεν θα καταστρέψουμε τη διοίκηση. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, χωρίς πολλά λόγια.

Εγώ χτίζω ομάδες, δεν διαλύω και δεν θα μετέχω σε καμία ατιμωτική συμπαιγνία! Δεν θα αφήσω τον Πιερικό να… ρεζιλευτεί άλλο! Θα κάνουμε πρόταση να μετέχουν στη διοίκηση και τις επιτροπές 4-5 παλαίμαχοι, όπως ο Στέργιος Γιώτσας, αν έχει χρόνο, ενώ ενεργό ρόλο θα έχει ο Σάκης Μπασμπανάς».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This